Povezane vesti

Lokalni izbori potvrdili – s DPS-om niko neće u koaliciju

Sputnik 06.12.2021
Rezultati lokalnih izbora na Cetinju, u Mojkovcu i Petnjici, 15 mjeseci nakon parlamentarnih izbora i više od 8 mjeseci posle lokalnih izbora u Nikšiću, ukazuju da je definitivno uspostavljen trend da DPS i u sredinama koje su bila njena uporišta… »

Posle 16 godina Milov DPS neće biti na vlasti u Mojkovcu

RTV 06.12.2021
PODGORICA - Demokratska partija socijalista Mila Đukanovića je, prema prvim preliminarnim rezultatima, nakon 16 godina izgubila izbore u Mojkovcu, "odbranili" su Petinjicu, dok je na Cetinju, iako su dobili manje glasova nego što su očekivali, u… »

DPS tone Nebojša Medojević slavi posle velikog Milovog poraza!

Alo 06.12.2021
Lider DF Andrija Mandić proglasio je pobedu nad DPS u tom gradu. - Bravo! DPS tone! - kratko je na Fejsbuku prokomentarisao lider PzP Nebojša Medojević. Gradonačelnik će biti naš nosilac liste Vesko Delić, saopštio je Andrija Mandić.… »

Istorijska pobeda u Mojkovcu: DPS zabeležio veliki pad, Vesko Delić novi gradonačelnik (Foto)

Večernje novosti 06.12.2021
Foto M. Sekulović Iz te koalicije, Demokratske Crne Gore i Građanskog pokreta URA su saopštili da je Demokratska partija socijalista (DPS) u Mojkovcu nakon 16 godina izgubila vlast. Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić kazao je da će Delić "biti novi… »

Preliminarni rezultati: DPS najjači u tri opštine

B92 06.12.2021
Prema preliminarnim rezultatima jučerašnjih lokalnih izbora u tri opštine u Crnoj Gori, na Cetinju će DPS će imati 14 odbornika. Socijaldemokratska partija će imati 8, URA 4, Demokrate 3, Stara garda LSCG 3, a koalicija SD-LP jedan mandat. Ekološka… »

Slavlje u Mojkovcu: DPS konačno pao! (foto+video)

Večernje novosti 06.12.2021
Foto: Sara Krgović DPS je u tom gradu poražen posle 16 godina. - Vlast ćemo formirati sa našim koalicionim partnerima. Gradonačelnik će biti naš nosilac liste Vesko Delić - saopštio je lider DF Andrija Mandić. Prema podacima Demokratske Crne… »

Prvi rezultati izbora u crnoj gori: DPS poražen posle 16 godina

Večernje novosti 05.12.2021
Foto: Novosti Iz tog štaba tvrde da je na osnovu 60 odsto prebrojanih glasova "jasno da je DPS izgubio vlast u Mojkovcu". U Mojkovcu je na izborima učestvovlo šest izbornih lista, a pravo glasa imalo je 6.814 građana Foto: Фото: Новости… »

"Nek se čuje do nebesa - nema više DPS-a!" Andrija Mandić saopštio ko će biti novi gradonačelnik Mojkovca

Večernje novosti 05.12.2021
Foto Tanjug - Vlast ćemo formirati sa našim koalicionim partnerima. Gradonačelnik će biti naš nosilac liste Vesko Delić - saopštio je Andrija Mandić. - Dragi moji Mojkovčani, slobodna Crna Goro, srećna vam pobeda. Mojkovac ima novu, narodnu… »

DPS tone: Nebojša Medojević slavi posle rezultata izbora u Mojkovcu!

Večernje novosti 05.12.2021
Foto: Fejsbuk/Nebojša Medojević - Bravo! DPS tone! - kratko je na Fejsbuku prokomentarisao lider PzP Nebojša Medojević. Foto: Фото: Новости POGLEDAJ GALERIJU Gradonačelnik će biti naš nosilac liste Vesko Delić, saopštio je Andrija… »

Vesti dana »