Povezane vesti
Zanemela sam, videla sam slike iskasapljenog tela: Potresna ispovest Goskijeve udovice - sve je počelo tog kobnog dana!
Mondo 06.12.2021
Gorana Veličkovića Goskija su Belivukovi vojnici brutalno mučili u Ritopeku, gde su ga i ubili. Telo su samleli u mašini a mlevenje mesa. Gorana Veličkovića Goskija su Belivukovi vojnici brutalno mučili u Ritopeku, gde su ga i ubili. Telo su samleli u… »
"Nikad neću zaboraviti dan kada sam videla one slike": Potresna ispovest Goksijeve žene, otkrila kad je počeo pakao sa…
Blic 06.12.2021
Jelena Veličković (34) iz Beograda, supruga svirepo ubijenog Gorana Veličkovića Goksija (34), vođe Partizanove navijačke grupe "Jang bojs", za čije ubistvo su osumnjičeni Veljko Belivuk (37), Marko Miljković (32) i njihovi koljači, u potresnoj ispovesti… »
Vesti dana »
Ursula fon der Lajen odlaže posetu Srbiji i BiH zbog predstojećih izbora
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 53 povezane
Studenti na dva štanda u Leskovcu predstavljaju plan, građani mogu da potpišu podršku do 19 sati
Jugmedia pre 6 satijoš 23 povezane
Proglašena izborna lista "Autentična desnica - Miloš Jovanović", kao i lista Narodne Srbije koja se povukla
N1 Info pre 39 minutajoš 27 povezanih
Uznemirenje roditelja u Nišu zbog navodnog unošenja oružja u školu i hapšenje zbog širenja lažnih informacija i izazivanja panike
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 20 povezanih
Vremenska prognoza: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najava zahlađenja
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 33 povezane