Повезане вести

Певачица у сузама због виле од милион евра: "Наносите ми бол, какво богатство"

Певачица у сузама због виле од милион евра: "Наносите ми бол, какво богатство"

Блиц 06.12.2021
Певачица Вера Матовић поседује некретнину која се процењује, како пишу медији, на више од милион евра. Она је сада открила да јој приче о њеној имовини наносе само бол, па открила и разлог томе. - Ето, кажу да се "купам у… »
Вера Матовић ЗАКУКАЛА! Причају да имам богатство, само ми праве проблеме!

Вера Матовић ЗАКУКАЛА! Причају да имам богатство, само ми праве проблеме!

Свет & Скандал 06.12.2021
Вера Матовић се пожалила да често чуије проче о њеном наводном богатству, и каже да сви претпостављају да она има милионе пошто живи у скупоценој вили на Дедињу. Ипак, фолекрака тврди како то није тачно. Вера Матовић закукала… »
Вери Матовић сви завиде на вили од 4 милиона евра, а нико не зна болну позадину

Вери Матовић сви завиде на вили од 4 милиона евра, а нико не зна болну позадину

Нова 06.12.2021
Вера Матовић је често на првом месту када се прича о луксузним кућама познатих, јер се њена наводно процењује на неколико милиона евра. Међутим, те приче је веома погађају, те она каже да то није истина. „Ето, кажу да се „купам… »
"Што ми наносе толику бол? Нисам ништа крива": Вера Матовић у сузама открила потресне детаље о свом животу

"Што ми наносе толику бол? Нисам ништа крива": Вера Матовић у сузама открила потресне детаље о свом животу

Мондо 06.12.2021
Певачици није свеједно да прича о приватном животу. Певачици није свеједно да прича о приватном животу. Певачица Вера Матовић увек је важила з аособу која живи лепо, има луксузну кућу која се наводно процењује на неколико… »

Вести дана »