Повезане вести
Певачица у сузама због виле од милион евра: "Наносите ми бол, какво богатство"
Блиц 06.12.2021
Певачица Вера Матовић поседује некретнину која се процењује, како пишу медији, на више од милион евра. Она је сада открила да јој приче о њеној имовини наносе само бол, па открила и разлог томе. - Ето, кажу да се "купам у… »
Вера Матовић ЗАКУКАЛА! Причају да имам богатство, само ми праве проблеме!
Свет & Скандал 06.12.2021
Вера Матовић се пожалила да често чуије проче о њеном наводном богатству, и каже да сви претпостављају да она има милионе пошто живи у скупоценој вили на Дедињу. Ипак, фолекрака тврди како то није тачно. Вера Матовић закукала… »
Вери Матовић сви завиде на вили од 4 милиона евра, а нико не зна болну позадину
Нова 06.12.2021
Вера Матовић је често на првом месту када се прича о луксузним кућама познатих, јер се њена наводно процењује на неколико милиона евра. Међутим, те приче је веома погађају, те она каже да то није истина. „Ето, кажу да се „купам… »
"Што ми наносе толику бол? Нисам ништа крива": Вера Матовић у сузама открила потресне детаље о свом животу
Мондо 06.12.2021
Певачици није свеједно да прича о приватном животу. Певачици није свеједно да прича о приватном животу. Певачица Вера Матовић увек је важила з аособу која живи лепо, има луксузну кућу која се наводно процењује на неколико… »
Вести дана »
"Да ли је Јокић ово управо извео једном руком": Денвер објавио снимак, нико не може да верује
Мондо пре 44 минутајош 26 повезаних
Мирно јутро, али промена је на Прагу Не верујте данашњем сунцу вечерас почиње пад температуре
Дневник пре 40 минутајош 11 повезаних