Povezane vesti

Pevačica u suzama zbog vile od milion evra: "Nanosite mi bol, kakvo bogatstvo"

Pevačica u suzama zbog vile od milion evra: "Nanosite mi bol, kakvo bogatstvo"

Blic 06.12.2021
Pevačica Vera Matović poseduje nekretninu koja se procenjuje, kako pišu mediji, na više od milion evra. Ona je sada otkrila da joj priče o njenoj imovini nanose samo bol, pa otkrila i razlog tome. - Eto, kažu da se "kupam u bogatstvu". Što mi to prave… »
Vera Matović ZAKUKALA! Pričaju da imam bogatstvo, samo mi prave probleme!

Vera Matović ZAKUKALA! Pričaju da imam bogatstvo, samo mi prave probleme!

Svet & Skandal 06.12.2021
Vera Matović se požalila da često čuije proče o njenom navodnom bogatstvu, i kaže da svi pretpostavljaju da ona ima milione pošto živi u skupocenoj vili na Dedinju. Ipak, folekraka tvrdi kako to nije tačno. Vera Matović zakukala je da joj priče o… »
Veri Matović svi zavide na vili od 4 miliona evra, a niko ne zna bolnu pozadinu

Veri Matović svi zavide na vili od 4 miliona evra, a niko ne zna bolnu pozadinu

Nova 06.12.2021
Vera Matović je često na prvom mestu kada se priča o luksuznim kućama poznatih, jer se njena navodno procenjuje na nekoliko miliona evra. Međutim, te priče je veoma pogađaju, te ona kaže da to nije istina. „Eto, kažu da se „kupam u bogatstvu“. Što mi to… »
"Što mi nanose toliku bol? Nisam ništa kriva": Vera Matović u suzama otkrila potresne detalje o svom životu

"Što mi nanose toliku bol? Nisam ništa kriva": Vera Matović u suzama otkrila potresne detalje o svom životu

Mondo 06.12.2021
Pevačici nije svejedno da priča o privatnom životu. Pevačici nije svejedno da priča o privatnom životu. Pevačica Vera Matović uvek je važila z aosobu koja živi lepo, ima luksuznu kuću koja se navodno procenjuje na nekoliko miliona evra, ali njoj to ni… »

Vesti dana »