Povezane vesti
Novalić: Hidroelektrane na Drini mogu da grade samo Srbija i Bosna i Hercegovina
RTV 06.12.2021
BEOGRAD - Mi nemamo ništa protiv izgradnje hidroelektrane Buk Bjela na Drini, ali taj projekat treba da bude predmet međudržavnog ugovora Bosne i Hercegovine (BiH) i Srbije, izjavio je premijer Federacije BiH Fadil Novalić. "Drina je gnanična reka koja… »
Auto-put Beograd–Sarajevo je odličan projekat
Politika 06.12.2021
Imamo dve policije, dve poreske uprave, dve škole, dva zakonodavna tela, tako da nema šanse da se mi iz Federacije u Republici Srpskoj ponašamo kako bismo hteli jer naš Ustav štiti RS kao što garantuje da se neće otcepiti od BiH. Specijalno za „Politiku”… »
Novalić: Hidroelektrane na Drini mogu da grade samo Srbija i BiH
Blic 06.12.2021
Mi nemamo ništa protiv izgradnje hidroelektrane Buk Bjela na Drini, ali taj projekat treba da bude predmet međudržavnog ugovora Bosne i Hercegovine (BiH) i Srbije, izjavio je premijer Federacije BiH Fadil Novalić. - Drina je granična reka koja podleže… »
Premijer FBiH: Autoput Beograd-Sarajevo odličan projekat, Ustav BiH štiti RS
N1 Info 06.12.2021
Premijer Federacije Bosne i Hercegovine (FBiH) Fadil Novalić ocenio je u intervjuu za "Politiku" da je izgradnja auto-puta Beograd-Sarajevo "odličan projekat" i veoma dobra inicijativa Turske, Srbije i Bosne i Hercegovine", dodavši da Ustav BiH štiti… »
Vesti dana »

Vreme danas oblačno i suvo, temperatura do 31 stepen, za vikend tropske temperature
Insajder pre 4 satijoš 19 povezanih

Ko stoji iza privatnog obezbeđenja ispred PKS-a? Vlasnik „Soko grupa“ biznismen blizak SNS-u, njegova firma čuva sve – od gradilišta do Ade Ciganlije
Nova pre 23 minutajoš 31 povezana

Otišao iz zvezde i odmah pokazao klasu! Andrej Đurić blista u dresu Malmea: Proglašen za igrača meča derbija protiv Kopenhagena, navijači ga već obožavaju...
Kurir pre 33 minutajoš 40 povezanih

Trampove carine za 70 zemalja stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
RTS pre 2 satajoš 52 povezane

(uznemirujući video) Tragedija na visećem mostu, poginulo pet osoba
Politika pre 28 minutajoš 24 povezane