Повезане вести

Новалић: Хидроелектране на Дрини могу да граде само Србија и Босна и Херцеговина

Новалић: Хидроелектране на Дрини могу да граде само Србија и Босна и Херцеговина

РТВ 06.12.2021
БЕОГРАД - Ми немамо ништа против изградње хидроелектране Бук Бјела на Дрини, али тај пројекат треба да буде предмет међудржавног уговора Босне и Херцеговине (БиХ) и Србије, изјавио је премијер Федерације БиХ Фадил Новалић… »
Ауто-пут Београд–Сарајево је одличан пројекат

Ауто-пут Београд–Сарајево је одличан пројекат

Политика 06.12.2021
Имамо две полиције, две пореске управе, две школе, два законодавна тела, тако да нема шансе да се ми из Федерације у Републици Српској понашамо како бисмо хтели јер наш Устав штити РС као што гарантује да се неће отцепити од БиХ… »
Новалић: Хидроелектране на Дрини могу да граде само Србија и БиХ

Новалић: Хидроелектране на Дрини могу да граде само Србија и БиХ

Блиц 06.12.2021
Ми немамо ништа против изградње хидроелектране Бук Бјела на Дрини, али тај пројекат треба да буде предмет међудржавног уговора Босне и Херцеговине (БиХ) и Србије, изјавио је премијер Федерације БиХ Фадил Новалић. - Дрина је… »
Премијер ФБиХ: Аутопут Београд-Сарајево одличан пројекат, Устав БиХ штити РС

Премијер ФБиХ: Аутопут Београд-Сарајево одличан пројекат, Устав БиХ штити РС

Н1 Инфо 06.12.2021
Премијер Федерације Босне и Херцеговине (ФБиХ) Фадил Новалић оценио је у интервјуу за "Политику" да је изградња ауто-пута Београд-Сарајево "одличан пројекат" и веома добра иницијатива Турске, Србије и Босне и Херцеговине"… »

Вести дана »