Povezane vesti
Aca lukas progovorio o vezi sa Kijom Kockar: Pevač nije štedeo reči: "Zbog nje je 200 ljudi stajalo u redu"
Blic 06.12.2021
Pevača Acu Lukasa mediji često povezuju sa koleginicom Kijom Kockar, a on je sad progovorio o saradnji sa njom i o njihovom odnosu. - Biće i duet sa Kijom, ne znam još uvek tačno kada, ali spremamo uveliko. Nisam je poznavao ranije, čuo sam naravno za… »
Rekao sam joj "mala, od SAD samo ti letiš sa mnom": Lukas nahvalio Kiju, pa progovorio o vezi - Kakvih ima ona je super!
Mondo 06.12.2021
Pevač Aca Lukas otkrio je šta misli o koleginicama Dragani Mirković i Kristini Kiji Kockar. Pevač Aca Lukas otkrio je šta misli o koleginicama Dragani Mirković i Kristini Kiji Kockar. Pevač Aca Lukas otkrio je da je snimio duet sa Draganom Mirković, ali… »
Aca Lukas progovorio o vezi sa Kijom Kockar! Pevač nije štedeo reči hvale o njoj: Od tada samo ona leti sa mnom!
Kurir 06.12.2021
Pevač Aca Lukas otkrio je šta misli o koleginicama Dragani Mirković i Kristini Kiji Kockar. - Spremio sam duet sa Draganom Mirković, snimio sam toliko dueta, mislim da je bilo vreme da snimim pesmu sa velikom zvezdom kao što je ona. Inače sam vrlo… »
Vesti dana »
Na kinesko-nepalskoj granici tri osobe poginule, 265 se vodi kao nestalo
Politika pre 45 minutajoš 41 povezana
Skupština završena za danas, poslanici vlasti se tri sata jedini javljali za reč po amandmanima
Beta pre 20 minutajoš 47 povezanih
Aktuelni požari širom Srbije: Najteže u Deliblatskoj peščari i na Goču
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 53 povezane