Повезане вести
"Дођите, угушио сам жену": Албанац убио супругу док су им деца спавала у другој соби
Блиц 06.12.2021
Један Албанац је убио своју супругу у Грчкој док су њихова деца спавала у другој соби. "Дођите, угушио сам своју жену", рекао је мушкарац (40), који се сумњичи да је у Грчкој, након краће расправе, убио своју супругу. Поједини… »
Злочин У Грчкој: Албанац задавио супругу док су деца спавала у другој соби
Вечерње новости 06.12.2021
Фото: АП Сведоци кажу да су у недељу увече чули свађу у кући брачног пара. Сумња се да је мушкарац након расправе, док су њихови синови старости 8 и 10 година спавали у другој соби, насрнуо на супругу и убио је. Верује се да… »
Језиво убиство у Грчкој: Албанац голим рукама задавио супругу док су им деца спавала у другој соби - угушио сам је!
Мондо 06.12.2021
Убиство се догодило у недељу увече у Грчкој, а мушкарац се након злочина пријавио полицији. Убиство се догодило у недељу увече у Грчкој, а мушкарац се након злочина пријавио полицији. Четрдесетогодишњи мушкарац се сумњичи да… »
“Албанац задавио супругу голим рукама”
Вести онлине 06.12.2021
Четрдесетогодишњи Албанац убио је своју жену у области Лакедемонија на Пелопонезу у Грчкој, преноси Репортери. Према извештајима грчких медија, жртва је старости 36 година, а дентитет пара није објављен у јавности. Како се… »
Вести дана »

Све спремно за почетак војне параде "Снага јединства 2025": Које све улице ће бити затворене
Еуроневс пре 41 минутајош 17 повезаних

Борбени авиони нису прекршили границе на лету ка Калињинградској области
Политика пре 26 минутајош 17 повезаних

Војна парада, све детаљно: Застава од 300 метара, 10.000 војника, специјалан програм борбених авиона: Ево када све почиње и шта је од улица затворено
Блиц пре 2 сатајош 10 повезаних

Студенти организују скуп у Београду: "Војска није приватна и лична, војска је народна"
Радио 021 пре 1 сатјош 7 повезаних