Повезане вести

"Дођите, угушио сам жену": Албанац убио супругу док су им деца спавала у другој соби

"Дођите, угушио сам жену": Албанац убио супругу док су им деца спавала у другој соби

Блиц 06.12.2021
Један Албанац је убио своју супругу у Грчкој док су њихова деца спавала у другој соби. "Дођите, угушио сам своју жену", рекао је мушкарац (40), који се сумњичи да је у Грчкој, након краће расправе, убио своју супругу. Поједини… »
Злочин У Грчкој: Албанац задавио супругу док су деца спавала у другој соби

Злочин У Грчкој: Албанац задавио супругу док су деца спавала у другој соби

Вечерње новости 06.12.2021
Фото: АП Сведоци кажу да су у недељу увече чули свађу у кући брачног пара. Сумња се да је мушкарац након расправе, док су њихови синови старости 8 и 10 година спавали у другој соби, насрнуо на супругу и убио је. Верује се да… »
Језиво убиство у Грчкој: Албанац голим рукама задавио супругу док су им деца спавала у другој соби - угушио сам је!

Језиво убиство у Грчкој: Албанац голим рукама задавио супругу док су им деца спавала у другој соби - угушио сам је!

Мондо 06.12.2021
Убиство се догодило у недељу увече у Грчкој, а мушкарац се након злочина пријавио полицији. Убиство се догодило у недељу увече у Грчкој, а мушкарац се након злочина пријавио полицији. Четрдесетогодишњи мушкарац се сумњичи да… »
“Албанац задавио супругу голим рукама”

“Албанац задавио супругу голим рукама”

Вести онлине 06.12.2021
Четрдесетогодишњи Албанац убио је своју жену у области Лакедемонија на Пелопонезу у Грчкој, преноси Репортери. Према извештајима грчких медија, жртва је старости 36 година, а дентитет пара није објављен у јавности. Како се… »

Вести дана »