Povezane vesti
"Dođite, ugušio sam ženu": Albanac ubio suprugu dok su im deca spavala u drugoj sobi
Blic 06.12.2021
Jedan Albanac je ubio svoju suprugu u Grčkoj dok su njihova deca spavala u drugoj sobi. "Dođite, ugušio sam svoju ženu", rekao je muškarac (40), koji se sumnjiči da je u Grčkoj, nakon kraće rasprave, ubio svoju suprugu. Pojedini mediji prenose da… »
Zločin U Grčkoj: Albanac zadavio suprugu dok su deca spavala u drugoj sobi
Večernje novosti 06.12.2021
Foto: AP Svedoci kažu da su u nedelju uveče čuli svađu u kući bračnog para. Sumnja se da je muškarac nakon rasprave, dok su njihovi sinovi starosti 8 i 10 godina spavali u drugoj sobi, nasrnuo na suprugu i ubio je. Veruje se da je nakon ubistva… »
Jezivo ubistvo u Grčkoj: Albanac golim rukama zadavio suprugu dok su im deca spavala u drugoj sobi - ugušio sam je!
Mondo 06.12.2021
Ubistvo se dogodilo u nedelju uveče u Grčkoj, a muškarac se nakon zločina prijavio policiji. Ubistvo se dogodilo u nedelju uveče u Grčkoj, a muškarac se nakon zločina prijavio policiji. Četrdesetogodišnji muškarac se sumnjiči da je u… »
“Albanac zadavio suprugu golim rukama”
Vesti online 06.12.2021
Četrdesetogodišnji Albanac ubio je svoju ženu u oblasti Lakedemonija na Peloponezu u Grčkoj, prenosi Reporteri. Prema izveštajima grčkih medija, žrtva je starosti 36 godina, a dentitet para nije objavljen u javnosti. Kako se navodi, Albanac je… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 56 minutajoš 32 povezane

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 7 minutajoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 4 satijoš 12 povezanih

Partizan se oprostio od Delibašića: Za tebe nisu postojale velike i male utakmice
Dnevnik pre 1 satjoš 42 povezane