Повезане вести

Брнабић главна у комуникацији с Рио Тинтом, а све пребацује на некадашњу власт

Брнабић главна у комуникацији с Рио Тинтом, а све пребацује на некадашњу власт

Н1 Инфо 06.12.2021
Представници власти упињу се да докажу да измене Закона о експропријацији немају везе са пројектом Рио Тинта, али и да је за активности те компаније у Србији одговорна искључиво претходна власт. Међутим, актуелна власт је 2017… »
„Еко стража“ Ђоковићу: Није битан председник, немој остати нем на проблем

Н1 Инфо 06.12.2021
Неформална група грађана "Еко стража", која је учествовала у протестима претходне две суботе, одговорила је на последњу објаву најбољег тенисера света Новака Ђоковића. Подсетимо, Ђоковић је поделио на свом Инстаграм налогу… »

Нови магазин 06.12.2021
Неформална група грађана "Еко стража", која је учествовала у протестима претходне две суботе, одговорила је на последњу објаву најбољег тенисера света Новака Ђоковића. Подсетимо, Ђоковић је поделио на свом Инстаграм налогу… »
Протести, Новак Ђоковић, екологија: Како је настала фотографија која је подељена 45.000 пута

Протести, Новак Ђоковић, екологија: Како је настала фотографија која је подељена 45.000 пута

Јужне вести 06.12.2021
Марко Рисовић / Камерадес Једна фотографија постала је синоним за један догађај. „Окренуо сам се и видео - Газела је била пуна, а река људи је изгледала импресивно, уз призоре људи који висе са билборда. „Схватио сам да је то… »
Анита Манчић Вучићу: Председниче, ја вас молим, народ није луд, заштитите га

Данас 06.12.2021
„Молим ову власт… Молим и председника да схвати да овде нико није луд и да тај народ, а видели сте и ви председниче, чули сте, чули смо и ми заједно са вама, да људи неће да продају своју земљу. Ја вас молим да их заштитите“… »

BBC News 06.12.2021
Фотожурналиста Марко Рисовић аутор је фотографије из која је за један дан обишла свет и дочарала како је изгледао еко-протест у Београду. Једна фотографија постала је синоним за један догађај. „Окренуо сам се и видео - Газела је… »
Вања Грбић, Милица Мандић, Михаил Дудаш, Јована Прековић...све више спортиста стаје уз народ и подржава протесте

Вања Грбић, Милица Мандић, Михаил Дудаш, Јована Прековић...све више спортиста стаје уз народ и подржава протесте

Ноизз 06.12.2021
Последња два дана скупљамо као сличице код теразијске чесме инстаграм постове спортиста који су подржали протесте. Од оних највећих, до оних нешто мање популарнијих, али свакако сви су битни као и њихов глас у борби за… »

Нова 06.12.2021
"Молим ову власт... Молим и председника да схвати да овде нико није луд и да тај народ, а видели сте и ви председниче, чули сте, чули смо и ми заједно са вама, да људи неће да продају своју земљу. Ја вас молим да их заштитите"… »
Анита Манчић: Председниче, народ није луд, молим Вас заштитите га

Анита Манчић: Председниче, народ није луд, молим Вас заштитите га

Н1 Инфо 06.12.2021
Глумица Анита Манчић је подржала мештане Горњих Недељица и околних села у њиховим настојањима да спрече планирано отварање рудника јадарита у том делу лозничког краја и замолила председника Србије Александра Вучића да… »
Еко стража апелује на Ђоковића: Држава мора да делује, употреби свој утицај да решимо проблем

Еко стража апелује на Ђоковића: Држава мора да делује, употреби свој утицај да решимо проблем

Радио 021 06.12.2021
Еко стража, која је један од покрета који су организовали протест претходне две суботе, затражила је од Новака Ђоковића да употреби свој утицај у решавању еколошког проблема. Надовезујући се на јучерашње саопштење Ђоковића да… »
Организатори протеста Новаку: Председник небитан, утичи да решимо проблем

Организатори протеста Новаку: Председник небитан, утичи да решимо проблем

Нова 06.12.2021
Еко стража, један од покрета који су организовали протест претходне две суботе у жељи да се заштити животна средина у Србији, одлучила је да одговори Новаку Ђоковићу који се огласио о овом деликатном питању. Ђоковић се у… »
О чему ћете причати данас: Полемика око нових захтева на протестима, како се гласало на Цетињу, у Мојковцу и Петњици, први…

О чему ћете причати данас: Полемика око нових захтева на протестима, како се гласало на Цетињу, у Мојковцу и Петњици, први…

Недељник 06.12.2021
(БЕТАПХОТО/МИЛАН ОБРАДОВИЦ/ДС) Добро јутро, Еколошки протести су током протекле две недеље извеле велики број грађана на улице. Блокиране су важне саобраћајне тачке земље због спорних закона о референдуму и експропријацији… »
Ђоковић поводом протеста: Аполитичан сам, али се залажем за очување природе

Ђоковић поводом протеста: Аполитичан сам, али се залажем за очување природе

Дневник 06.12.2021
БЕОГРАД: Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић оградио се, поводом еколошких протеста, од "позиције" и "опозиције", политичких струја било које врсте, истичући да се увек трудио да буде аполитичан. Ђоковић је, на свом Инстаграм… »
Ђоковић се оградио од политичара, али упозорио на важност здравља

Ђоковић се оградио од политичара, али упозорио на важност здравља

Ал Јазеера 06.12.2021
‘Квалитет ваздуха у Београду (а и широм Србије) је забрињавајуће лош, већ деценијама уназад. Квалитет воде и хране је исто упитан. То су основни елементи за здравље’, објавио је Ђоковић. Најбољи свјетски тенисер Новак Ðоковић… »
Ђоковић: Ограђујем се од позиције и опозиције

Ђоковић: Ограђујем се од позиције и опозиције

Данас 06.12.2021
Први тенисер света Новак Ђоковић рекао је данас поводом своје објаве у којој је указао на проблем еколошких питања у Србији, да се „ограђује од позиције и опозиције“, да је аполитичан и да неће престати да се бори за правду и… »
Новак Ђоковић се оградио од политичког дела протеста: "Увек сам се трудио да будем аполитичан"

Новак Ђоковић се оградио од политичког дела протеста: "Увек сам се трудио да будем аполитичан"

Блиц 05.12.2021
Новак Ђоковић, најбољи светски тенисер, оглсио се вечерас на Инстаграму како би објаснио своју еколошку објаву од претходне вечери, после протеста и блокада у више градова Србије. Подсећања ради, Ђоковић је синоћ поручио да су… »

Вести дана »

Ево које су нове цене горива

Ево које су нове цене горива

Југмедиа пре 12 минутајош 26 повезаних
Вучић: Фрушкогорски коридор ће бити завршен 2027.

Вучић: Фрушкогорски коридор ће бити завршен 2027.

Бета пре 2 минутајош 18 повезаних
Паркер: Учимо из грешака

Паркер: Учимо из грешака

Спортски журнал пре 2 сатајош 22 повезане