Povezane vesti

Treba li subotnjim protestima dodavati nove zahteve?

Treba li subotnjim protestima dodavati nove zahteve?

Danas 06.12.2021
Deo zainteresovane javnosti iznenadio se nastupom zeleno-levog bloka, koji čine inicjativa Ne davimo Beograd, Zajedno za Srbiju i Ekološki ustanak, a koji smaraju da bi zahtevima subotnjih blokada trebalo dodati još dva nova – hitno usvajanje zakona… »
Zekić o zahtevima za njenu smenu: Kod mene pritisci ne prolaze

Zekić o zahtevima za njenu smenu: Kod mene pritisci ne prolaze

Nova 06.12.2021
Pokret Ne davimo Beograd, Aleksandar Jovanović Ćuta iz Ekološkog ustanka, i lider stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović, dodali su tokom vikenda dva nova zahteva u vezi sa ekološkim protestima – pored toga da vlast odustane od zakona o… »
Zekić: Kod mene pritisci ne prolaze

Zekić: Kod mene pritisci ne prolaze

Danas 06.12.2021
Pokret Ne davimo Beograd, Aleksandar Jovanović Ćuta iz Ekološkog ustanka, i lider stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović, dodali su tokom vikenda dva nova zahteva u vezi sa ekološkim protestima – pored toga da vlast odustane od zakona o… »
Manojlović i Zelenović različito o novim zahtevima opozicije u vezi sa ekološkim protestima

Manojlović i Zelenović različito o novim zahtevima opozicije u vezi sa ekološkim protestima

Danas 06.12.2021
Predstavnik Pokreta „Kreni promeni“ Savo Manojlović ocenio je u nedelju da bi novi zahtevi demonstranata razvodnili ekološke proteste, dok predstavnik otvorene građanske platforme Akcija Nebojša Zelenović ima drugačiji stav i smatra da sada… »
Đorđe Miketić: Naredne subote dva dodatna zahteva i blokada na 100 lokacija

Đorđe Miketić: Naredne subote dva dodatna zahteva i blokada na 100 lokacija

Danas 06.12.2021
„Naredne subote protesti će biti održani na još više lokacija i pored starih iznećemo dva nova zahteva“, izjavio je u intervuju za Vreme jedan od organizatora protesta iz Ekološkog ustanka Đorđe Miketić. Podsetimo, na protestima protekle dve… »

Vesti dana »