Povezane vesti

Gradi se nova fiskulturna sala u OŠ "Vasa Stajić"

Gradi se nova fiskulturna sala u OŠ "Vasa Stajić"

Moj Novi Sad 06.12.2021
U Osnovnoj školi "Vasa Stajić" u toku je izgradnja sale za fizičko koja će kada bude završena imati 1300 kvadrata, a biće izgrađene i tribine. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je radove na rekonstrukciji i dogradnji fiskulturne… »
Vučević: Ponosan sam na to što zajedničkim novcem investiramo uprave projekte, u projekte za budućnost

Vučević: Ponosan sam na to što zajedničkim novcem investiramo uprave projekte, u projekte za budućnost

Kurir 06.12.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je radove na rekonstrukciji i dogradnji fiskulturne sale u Osnovnoj školi „Vasa Stajić“. Kako je tom prilikom rekao, na to se čekalo još od pedesetih godina, od izgradnje same škole, jer je… »
Obnova i dogradnja fiskulturne sale u OŠ "Vasa Stajić"

Obnova i dogradnja fiskulturne sale u OŠ "Vasa Stajić"

RTV 06.12.2021
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je radove na rekonstrukciji i dogradnji fiskulturne sale u Osnovnoj školi „Vasa Stajić“. Kako je tom prilikom rekao, na to se čekalo još od pedesetih godina, od izgradnje same škole… »
Gradi se nova fiskulturna sala u OŠ „Vasa Stajić“

Gradi se nova fiskulturna sala u OŠ „Vasa Stajić“

Dnevnik 06.12.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je radove na rekonstrukciji i dogradnji fiskulturne sale u Osnovnoj školi „Vasa Stajić“. Kako je tom prilikom rekao, na to se čekalo još od pedesetih godina, od izgradnje same škole, jer je… »

Vesti dana »