Povezane vesti
Najavljen Renault Austral
Auto blog 06.12.2021
Renault je otkrio da će se njegov novi SUV zvati Austral Izveden iz latinske reči australis, Austral snažno odjekuje u mnogim evropskim jezicima, uključujući i francuski. A to je posebno važno za brend koji je ponosan na svoje korene. Prema rečima… »
Renault sprema novi SUV i zvaće se Austral
Nova 06.12.2021
Francuska kompanija otkrila je naziv svog novog SUV modela koji će biti zamena za Kadjara, a prema njihovim rečima ovaj naziv izveden je iz latinske reči australis i snažno odjekuje u mnogim evropskim jezicima, uključujući i francuski, a to je posebno… »
Renault Austral zamenjuje Kadjar u proleće 2022. (VIDEO)
Vrele gume 06.12.2021
Već izvesno vreme je naredna generacija Renault Kadjara na meti automobilskih paparaca. Međutim, tek sada je francuska kompanija pružila oficijelni uvid u novi kompaktni krosover, pred premijeru zakazanu za sledeću godinu. Sestrinski model Nissan… »
Vesti dana »
Novak Đoković: "Pobedio sam najboljeg na svetu, šta mislite kako sam?"
Mondo pre 1 satjoš 87 povezanih
ProGlas: Sraman predlog za određivanje biračkih mesta u inostranstvu Ministarstva spoljnih poslova
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 45 povezanih
STIŽE zima, a potražnja za ogrevom raste: Tona peleta do 48.000 dinara, potražnja porasla i do 40 odsto
Dnevnik pre 13 satijoš 8 povezanih
Uživo Specijalna emisija o izborima u BiH: Dodik proglasio pobedu na svim nivoima, Blanuša priznao poraz i čestitao Miniću
Euronews pre 10 minutajoš 112 povezane
Saša Nikitović posle pobede nad Zvezdom: "Ljudi, okrene se ćurak za 15 dana"
Mondo pre 39 minutajoš 39 povezanih