Povezane vesti
Sa 25 su mi rekli da ne mogu da imam decu! Mina Kostić progovorila o teškom periodu, a onda se desilo čudo!
Mondo 06.12.2021
Mina Kostić prvi put govorila o situaciji koja ju je potresla. Mina Kostić prvi put govorila o situaciji koja ju je potresla. Mina Kostić gostovala je u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji gde je najpre otkrila da je sa pokojnim Džejom… »
"Sa 25 su mi rekli da ne mogu da imam dece": Pevačica progovorila o teškom iskustvu: "Desilo se čudo, Bog mi je uslišio…
Blic 06.12.2021
Pevačica Mina Kostić progovorila je o žvitnoj borbi koju je prošla kao mlada devojka. Poznato je da je pevačica već dugi niz godina okrenuta crkvi i religiji, a kako kaže, i ćerku vaspitava u tom duhu. - Idemo često u crkvu i učim je da veruje u… »
Vesti dana »
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Završena obnova Notr Dam Parižani će uskoro moći da po prvi put uđu u katedralu nakon razornog požara od pre 5 godina
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane