Povezane vesti

Iz Brisela nema potvrde o sastanku Vučića i Kurtija sledeće nedelje

RTS 06.12.2021
Zvaničnici Evropske unije nisu potvrdili očekivanja Aljbina Kurtija da se u drugoj sedmici decembra u Briselu sastane sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Zamoljeni da prokomentarišu Kurtijeve izjave, predstavnici EU u Briselu rekli su… »

Portparol EU: Još nema spremenosti za konstruktivan dijalog Beograda i Prištine

Blic 06.12.2021
Premijer privremenih prištinskih institucija, Aljbin Kurti koji će sutra u Brisel prisustvovati sastanku Saveta za stabilizaciju u pridruživanje EU i tzv Kosova, sastaće i sa šefom diplomatije EU, Đuzepom Boreljom. Taj susret biće prilika da EU… »

EU o dijalogu: "Jasno se zna koja strana mora da pokaže konstruktivnost"

B92 06.12.2021
Brisel -- Kosovski premijer Aljbin Kurti, koji će u utorak u Briselu prisustvovati sastanku Saveta za stabilizaciju i pridruživanje EU i Kosova. Kurti će se sastati i sa šefom diplomatije EU Đuzepom Boreljom, prenosi Tanjug. Taj susret biće prilika… »

"Rano je za bilo kakvu najavu": Kurti sutra u Briselu, dijalog sa Vučićem neisvestan

Blic 06.12.2021
Premijer privremenih prištinskih institucija, Aljbin Kurti koji će sutra u Brisel prisustvovati sastanku Saveta za stabilizaciju u pridruživanje EU i tzv Kosova, sastaće i sa šefom diplomatije EU, Žosepom Boreljom. Taj susret biće prilika da EU… »

Kurti sutra u Briselu, dijalog Vučića i Kurtija neizvestan

RTV 06.12.2021
BRISEL - Premijer privremenih prištinskih institucija, Aljbin Kurti koji će sutra u Brisel prisustvovati sastanku Saveta za stabilizaciju u pridruživanje EU i tzv Kosova, sastaće i sa šefom diplomatije EU, Žosepom Boreljom. Taj susret biće prilika… »

Vesti dana »