Povezane vesti
Papa planira novi susret sa ruskim patrijarhom
Novi magazin 06.12.2021
Papa Franja rekao je danas da postoje planovi za mogući drugi sastanak sa poglavarom Ruske pravoslavne crkve, nakon što je njihov istorijski susret na Kubi 2016. bio prekretnica u popravljanju odnosa koje je prekinuo 1000-godišnji raskol koji je podelio… »
Papa Franja: Na vidiku susret s patrijarhom Kirilom
Politika 06.12.2021
Papa Franja je danas saopštio da je moguć njegov susret sa patrijarhom moskovskim i cele Rusije Kirilom. „Susret sa patrijarhom Kirilom je na vidiku. Mislim da će me sledeće nedelje posetiti direktor odseka za spoljne poslove Moskovske patrijaršije… »
Nova 06.12.2021
Papa Franja rekao je da postoje planovi za mogući drugi sastanak sa poglavarom Ruske pravoslavne crkve, nakon što je njihov istorijski susret na Kubi 2016. bio prekretnica u popravljanju odnosa, koje je prekinuo hiljadugodišnji raskol koji je podelio… »
N1 Info 06.12.2021
Papa Franja rekao je da postoje planovi za mogući drugi sastanak sa poglavarom Ruske pravoslavne crkve, nakon što je njihov istorijski susret na Kubi 2016. bio prekretnica u popravljanju odnosa, koje je prekinuo hiljadugodišnji raskol koji je podelio… »
Vesti dana »
"Ahmići su zli, hrane se zlobom": Neriova verenica ušla u Elitu, odmah raskrinkala Situ i iznela šok detalje
Telegraf pre 2 satajoš 5 povezanih
MUP o dešavanjima u Novom Sadu: Policija postupa isključivo u skladu sa zakonom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Foto, video) od zaglavljenog štapića u uhu do uboda eksera: Počela sa radom noćna smena u domovima zdravlja u Srbiji: Evo zbog čega su se sve građani večeras javili
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
(Video): "Nisam mogao da oprostim prevaru! Svi su mi govorili: Beži od nje, pogubna je za muškarce": Peja otkrio detalje prevare Zlate Petrović
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Šta kažu iz KFOR-a za Danas povodom navodnog oružanog napada na Vojsku Srbije u kopnenoj zoni bezbednosti?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana