Повезане вести
Папа планира нови сусрет са руским патријархом
Нови магазин 06.12.2021
Папа Фрања рекао је данас да постоје планови за могући други састанак са поглаваром Руске православне цркве, након што је њихов историјски сусрет на Куби 2016. био прекретница у поправљању односа које је прекинуо… »
Папа Фрања: На видику сусрет с патријархом Кирилом
Политика 06.12.2021
Папа Фрања је данас саопштио да је могућ његов сусрет са патријархом московским и целе Русије Кирилом. „Сусрет са патријархом Кирилом је на видику. Мислим да ће ме следеће недеље посетити директор одсека за спољне послове… »
Нова 06.12.2021
Папа Фрања рекао је да постоје планови за могући други састанак са поглаваром Руске православне цркве, након што је њихов историјски сусрет на Куби 2016. био прекретница у поправљању односа, које је прекинуо хиљадугодишњи… »
Н1 Инфо 06.12.2021
Папа Фрања рекао је да постоје планови за могући други састанак са поглаваром Руске православне цркве, након што је њихов историјски сусрет на Куби 2016. био прекретница у поправљању односа, које је прекинуо хиљадугодишњи… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 4 сатијош 1 повезана