Povezane vesti

Dr Grujičić: Pojavila se lažna stranica na moje ime

Politika 06.12.2021
Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Danica Grujičić objavila je danas na Fejsbuku da se na toj društvenoj mreži pojavila lažna stranica pod njenim imenom. „Ogorčena sam zbog pokušaja pojedinih osoba da govore u moje ime. Ja… »

Neko je zloupotrebio moje ime: Prof.dr Danica Grujičić: "Svakog dana dobijam pozive i pitanja da li sam nešto izjavila ili…

Blic 06.12.2021
Već dve godine se na društvenim mrežama otvaraju razni nalozi pod mojim imenom i objavljuju razne stvari u moje ime. Kao što svi znaju nikada nisam imala problem da kažem šta mislim, kome god se to sviđalo ili ne. Uvek odgovorim na svako pitanje i… »

"Ogorčena sam" VIDEO

B92 06.12.2021
Beograd -- Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Danica Grujičić objavila je na Fejsbuku da se na toj mreži pojavila lažna stranica pod njenim imenom. "Ogorčena sam zbog pokušaja pojedinih osoba da govore u moje ime. Ja nisam osoba… »

Doktorka Grujičić Ogorčena: LJuta sam, mesecima ne mogu da mi reše problem (video)

Večernje novosti 06.12.2021
Foto VN - Ogorčena sam zbog pokušaja pojedinih osoba da govore u moje ime. Ja nisam osoba koja se plaši da kaže ono šta misli ili koje nema u javnosti i koja ne razgovara s novinarima - istakla je Grujičić. Ona je napomenula i da se bavi odgovornim… »

Kukavice! Ljuta sam! Dr Danica Grujičić se već 2 godine bori s ovim problemom, a sada se oglasila (video)

Kurir 06.12.2021
Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Danica Grujičić suočava se sa pravom bujicom lažnih naloga sa njenim imenom, a sada je o tome odlučila da progovori u javnosti. On je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu objavila video post u… »

Vesti dana »