Povezane vesti
Neko je zloupotrebio moje ime: Prof.dr Danica Grujičić: "Svakog dana dobijam pozive i pitanja da li sam nešto izjavila ili…
Blic 06.12.2021
Već dve godine se na društvenim mrežama otvaraju razni nalozi pod mojim imenom i objavljuju razne stvari u moje ime. Kao što svi znaju nikada nisam imala problem da kažem šta mislim, kome god se to sviđalo ili ne. Uvek odgovorim na svako pitanje i za… »
Kukavice! Ljuta sam! Dr Danica Grujičić se već 2 godine bori s ovim problemom, a sada se oglasila (video)
Kurir 06.12.2021
Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Danica Grujičić suočava se sa pravom bujicom lažnih naloga sa njenim imenom, a sada je o tome odlučila da progovori u javnosti. On je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu objavila video post u kome je… »
Vesti dana »
Nastavak vanredne sednice Skupštine Srbije: Rasprava o budžetu, eksproprijaciji i projektima
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 35 povezanih
Uhapšen mladić osumnjičen da je zapalio automobil valjevskog tužioca
Vranje news pre 24 minutajoš 26 povezanih
„Tvoja će hrabrost postati simbol za naše nove generacije“ – poručuju Užičani odajući počast preminulom generalu Ratku Mladiću
Užice oglasna tabla pre 8 minutajoš 142 povezane
Bez novih žarišta u Deliblatskoj peščari, Vojvodinašume donirale hranu i vodu za životinje
Euronews pre 2 satajoš 50 povezanih