Povezane vesti

Tužilaštvo o tuči na Spensu: Počinjeno teško ubistvo u pokušaju

Dnevnik 07.12.2021
NOVI SAD:Povodom ovog događaja koji se dogodio subotu oko 23 časa ispred ugostiteljskog objekta ”Prag” koji se nalazi u okviru Spensa, kada je za sada NN izvršilac ili više njih, oštećenima S. M. i O. S. zadalo više ubodnih rana nepoznatim… »

"Napadaču preti doživotna": Tužilaštvo o ranjavanju pevača Strahinje u masovnoj tuči u Novom Sadu: Još se utvrđuje…

Blic 07.12.2021
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu oglasilo se povodom tuče koja se dogodila ispred ugostiteljskog objekta "Prag", na Spensu, u kojem je teško povređen pevač S. M. Kako se navodi, u incidentu koji se dogodio ispred ugostiteljskog objekta na Spensu… »

Detalji teškog ubistva u pokušaju u ns: Pevaču zadato više uboda nepoznatim oruđem, u deo tela s vitalnim organima

Kurir 07.12.2021
Teško ubistvo u pokušaju kažnjivo je kaznom zatvora u trajanju od najmanje 10 godina ili doživotnim zatvorom. NOVI SAD - Povodom događaja koja su se dogodila u subotu veče u Novom Sadu, kada je teško povređen pevač Strahinja Mrđan (27), Više… »

Ubadanje nožem na Spensu tužilaštvo kvalifikovalo teško ubistvo u pokušaju

Danas 07.12.2021
Napad jednog ili više počinilaca na S.M. i O.S. u Novom Sadu ispred ugostiteljskog objekta „Prag“ u okviru Spensa, okvalifikovan je kao teško ubistvo u pokušaju, saopšteno je danas iz novosadskog Višeg javnog tužilaštva. VJT navodi da je to… »

Traže osumnjičenog za pokušaj ubistva pevača: Novosadsko Tužilaštvo o masovnoj tuči kod Spensa (foto)

Večernje novosti 06.12.2021
Foto: LJ.P. Kako se navodi u saopštenju, povodom događaja koji se dogodio u toku dana 4.decembra oko 23 časa ispred ugostiteljskog objekta ”Prag” koji se nalazi u okviru SPENS-a, kada je za sada NN izvršilac ili više njih, oštećenima S.M. i… »

U urgentnom se desilo nasilje! Tužilaštvo: Intenzivno se traga za napadačem na pevača Strahinju Mrđana

Blic 06.12.2021
Za napadačem na pevača Strahinju Mrđana koji je izboden i teško povređen u masovnaj tuči ispred Spensa u Novom Sadu u subotu uveče, intezivno se traga, saopštavaju iz Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu. Kako kažu iz Tužilaštva, događaj… »

Vesti dana »