Povezane vesti
Vučić kaže da ne podržava obojene revolucije, jer su spolja organizovane
Nova 07.12.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikad neće podržavati obojene revolucije, jer su uvek spolja organizovane i sprovedene. „Nemamo nikakvu radnu grupu (za borbu protiv njih), niti mislim da smo blizu njenog formiranja, niti da je to… »
Kostreš: To su nakaradna shvatanja demokratije
Danas 07.12.2021
Bojan Kostreš, funkcioner Lige socijaldemokrata Vojvodine, kaže da se od ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina ništa pametno i nije moglo očekivati, uptan da komentariše dogovor koji je napravio u Moskvi o sprečavanju „obojenih revolucija“… »
Aleksić: Narodu je preko glave Vučićev režim
Danas 06.12.2021
“Ne znam ništa o nekakvim obojenim revolucijama i drugim Vulinovim fantazijama. Znam samo da je narodu u Srbiji preko glave Vučićevog režima i da će ih biti sve više na ulicama u borbi za normalnu i slobodnu zemlju, koju nikada više neće predstavljati… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Anite Dimoski i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 180 povezanih

Dodik pravosnažno osuđen na godinu dana zatvora i zabranu političkog delovanja
BBC News pre 1 satjoš 73 povezane

Opozicija kritikovala postupanje policije tokom protesta, Dačić negirao
Beta pre 2 satajoš 24 povezane

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Porastao broj mrtvih u Kijevu: Strašne scene sa ulica ukrajinske prestonice, sve gori, deca zbunjena, mladi vode starije na sigurno (foto)
Kurir pre 51 minutajoš 50 povezanih