Povezane vesti
Levandovski ne veruje u Mesijevu iskrenost: Da li su to bile samo prazne reči?
Sportski žurnal 07.12.2021
Robert Levandovski, najbolji poljski fudbaler i najbolji strelac među igračima iz Liga petice u ovoj kalendarskoj godini, nije uveren da su pohvale Lea Mesija upućene prema njemu na dodeli Zlatne lopte bile iskrene. Argentinac Lionel Mesi je po… »
Levandovski: Voleo bih da je Mesi bio iskren
Vesti online 07.12.2021
Robert Levandovski, golgeter ekipe Bajerna, priznao je da je razočaran što nije dobio Zlatnu loptu koju je Frans fudbal i ove godine dodelio Argentincu Lionelu Mesiju. Ovaj potez mnoge navijače je razočarao jer su smatrali da bi upravo Levandovski… »
Levandovski ne veruje Mesiju, oštra poruka Poljaka!
Sportske.net 07.12.2021
Fudbaler Bajerna iz Minhena dugo se nije oglašavao na temu ovogodišnjeg laureata za "Zlatnu loptu", koja je prošlog ponedeljka završila u rukama Lionela Mesija. Većina ljubitelja fudbala širom sveta polagala je nade da će Poljak, nakon godine u… »
Levandovski: Raznelo me to što nisam dobio Zlatnu loptu
Danas 07.12.2021
Opšti je utisak da je zaslužio Zlatnu loptu; nažalost, kada je bio zaista neuporediv sa najužom konkurencijom, u sezoni 2019/20 koju je i sam minhenski Bajern obeležio osvajanjem Lige šampiona, Zlatna lopta nije dodeljena, prevashodno zbog pometnje… »
Mesijeve reči su prazne, ništa mi ne znače: Levandovski ga prozvao zbog izjave - Zlatna lopta raznela Poljaka!
Mondo 07.12.2021
On nema problem da kaže šta misli. On nema problem da kaže šta misli. I dalje se ne spušta prašinu posle dodele Zlatne lopte za najboljeg igrača 2021. godine, a sve nakon izbora Lionela Mesija. Mnogi su smatrali da Argentinac nije zaslužio to… »
Levandovski: Raznelo me što nisam dobio Zlatnu loptu, Mesi nije bio iskren
Nova 07.12.2021
Robert Levandovski završio je na drugom mestu u izboru za Zlatnu loptu iza neprikosnovenog Lea Mesija koji je nagradu dobio po sedmi put. Ova odluka izazvala je nezadovoljstvo u fudbalskom svetu, jer je većina smatrala da je upravo Levandovski zaslužio… »
Levandovski iskreno: Raznelo me što nisam dobio Zlatnu loptu
Mozzart sport 07.12.2021
„Mesijeve reči su prazne, voleo bih da je iskren“, dodao Poljak. Digla se kuka i motika širom planete zbog toga što je Zlatna lopta za 2021. godinu dodeljena Lionelu Mesiju, a ne Robertu Levandovskom. Bilo je gusto u tom glasanju novinara za… »
Vesti dana »
Dačić: Uhapšen mladić zbog ubistva sedamnaestogodišnjeg dečaka u Leskovcu
RTV pre 47 minutajoš 53 povezane
Prekid vatre Izraela i Hezbolaha: Da li je ovo prekretnica ka trajnom miru ili samo ratni predah?
Kurir pre 1 satjoš 58 povezanih