Povezane vesti

Organizatori protesta najavili radikalizaciju ako se ne izmeni Zakon o referendumu

Glas Amerike 07.12.2021
BEOGRAD — Inicijativa "Kreni-Promeni", organizator protestnih blokada saobraćajnica širom Srbije, iznela je zahteve u vezi sa izmenama Zakona o referendumu i najavila da će ići u dalju radikalizaciju protesta ako ti zahtevi ne budu ispunjeni… »

Slede novi ekološki protesti u Srbiji

Slobodna Evropa 07.12.2021
Savo Manojlović iz Pokreta "Kreni promeni", jedan od organizatora ekoloških protesta u Srbiji, rekao je da protesti neće stati dok ne budu ispunjeni zahtevi vezani za izmene Zakona o referendumu i povlačenje Zakona o eksproprijaciji. Izmene Zakona o… »

Zakon o referendumu – predsednik ne vidi problem, a od protesta se ne odustaje

N1 Info 07.12.2021
Zakon o referendumu stupio je na snagu, međutim, građani i stručnjaci traže njegovo povlačenje i izmene, aktivisti najvaljuju radikalizaciju protesta, a predsednik ne vidi problem. Protesti se nastavljaju. Organizatori i dalje stoje iza dva zahteva… »

Nema podela, blokada i u subotu: Manojlović i Zelenović na svojim mestima

Nova 07.12.2021
U subotu 11. decembra svi učesnici blokada auto-puteva biće na svojim mestima. To znači da će u prvim redovima i sledećeg vikenda biti Savo Manojlović iz pokreta Kreni-promeni, ali i lider Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović, predstavnik… »

Savo Manojlović: Mogući protesti i na dan referenduma 16. januara

Danas 07.12.2021
Savo Manojlović iz inicitive Kreni-promeni najavio je moguću radikalizaciju protesta i proteste i na dan referenduma 16. januara. – Ukoliko se ne usvoje predlozi mi se nećemo baviti referendumskim pitanjem nego ćemo ući u dalju radikalizaciju… »

"Kreni-promeni" razmatra radikalizaciju protesta i blokade na dan referenduma

Blic 07.12.2021
Ukoliko ne budu ispunjena dva glavana zateva - da se izmeni Zakon o referedumu i narodnoj inicijativi i da se povuče Zakon o eksproprijaciji, protesti će biti radikalizovani, najavio je danas direktor kampanje "Kreni-promeni" Savo Manojlović. On je… »

Manojlović (Kreni-promeni): U subotu novi ekološki protesti

Glas Zaječara 07.12.2021
Predstavnik inicijative „Kreni promeni“ Savo Manojlović rekao je da će u subotu biti nastavljeni ekološki protesti širom Srbije i ponovo pozvao policiju da u saradnji sa gradjanima obezbedi učesnike tih okupljanja. Manojlović je danas na… »

Manojlović: U subotu novi ekološki protesti

Novi magazin 07.12.2021
Predstavnik inicijative "Kreni - promeni" Savo Manojlović rekao je da će u subotu biti nastavljeni ekološki protesti širom Srbije i ponovo pozvao policiju da u saradnji sa građanima obezbedi učesnike tih okupljanja. Manojlović je danas na… »

Dva zahteva ili džuboks želja? Manojlović i Zelenović u klinču oko pravca u kojem idu protesti: Prvi neće da se priča…

Blic 07.12.2021
Lista treba da ostane na dva zahteva! Lista treba da se proširi za još dva uslova! Dva protesta nezadovoljnih građana i aktivista su održana, a već je došlo do burnog, javnog, neslaganja oko toga šta dalje preduzeti, pa i žučnog spočitavanja da… »

Kreni promeni će razmotriti mogućnost protesta i na dan referenduma

Dnevnik 07.12.2021
BEOGRAD: Direktor kampanje Kreni promeni Savo Manojlović najavio je da će radikalizovati proteste, ukoliko ne budu ispunjena dva glavana zateva - da se izmeni Zakon o referedumu i narodnoj inicijativi i da se povuče Zakon o eksproprijaciji, izjavio je… »

Manojlović (Kreni-promeni): U subotu novi ekološki protesti

Radio sto plus 07.12.2021
Manojlović je danas na konferenciji za novinare rekao da je namera organizatora da poveća broj blokada, te pozvao gradjane da izadju na proteste u što većem broju. On je rekao da svako ko izadje na protest treba da zna da je sam odgovoran za svoju… »

Manojlović: Protesti neće stati dok se ne povuče Zakon o eksproprijaciji

Danas 07.12.2021
Predstavnik organizacije Kreni-promeni Savo Manojlović izjavio je danas da protesti neće stati dok se ne povuče Zakon o eksproprijaciji, odnosno dok se ne dogodi to da ga predsednik ne potpiše. Manojlović je na konferenciji za novinare u Medija… »

Manojlović (Kreni-promeni): U subotu novi ekološki protesti

Beta 07.12.2021
Predstavnik inicijative "Kreni - promeni" Savo Manojlović rekao je da će u subotu biti nastavljeni ekološki protesti širom Srbije i ponovo pozvao policiju da u saradnji sa gradjanima obezbedi učesnike tih okupljanja. Manojlović je danas na… »

Savo Manojlović: Protesti neće stati dok se ne povuče Zakon o eksproprijaciji

Glas Šumadije 07.12.2021
Predstavnik organizacije Kreni-promeni Savo Manojlović izjavio je da protesti neće stati dok se ne povuče Zakon o eksproprijaciji, odnosno dok se ne dogodi to da ga predsednik ne potpiše. Manojlović je na konferenciji za novinare u Medija centru… »

Manojlović: Protesti dok se ne povuče Zakon o eksproprijaciji, u subotu još veći broj blokada

Luftika 07.12.2021
Predstavnik organizacije “Kreni-promeni” Savo Manojlović izjavio je danas da protesti neće stati dok se ne povuče Zakon o eksproprijaciji, odnosno dok se ne dogodi to da ga predsednik ne potpiše. Manojlović je rekao da će u subotu biti… »

Manojlović: Naši zahtevi su ultimativni, bez njihovog ispunjenja protesti neće stati

Morava info 07.12.2021
Savo Manojlović iz Pokreta “Kreni promeni” saopštio je danas da protesti u Srbiji neće stati dok ne budu ispunjeni zahtevi vezani za Zakon o referendumu i narodnoj inicijativi. On je na konferenciji za novinare naglasio da je prvi ultimativni… »

Manojlović: Ultimativni zahtev vlastima bez čijeg ispunjenja protesti neće stati

N1 Info 07.12.2021
Savo Manojlović iz Pokreta "Kreni promeni" saopštio je danas da protesti u Srbiji neće stati dok ne budu ispunjeni zahtevi vezani za Zakon o referendumu i narodnoj inicijativi i povlačenje Zakona o eksproprijaciji. „Protesti neće prestati, pored… »

Manojlović: Blokade dok se ne povuče Zakon o eksproprijaciji

Radio 021 07.12.2021
Predstavnik organizacije "Kreni-promeni" Savo Manojlović izjavio je danas da protesti neće stati dok se ne povuče Zakon o eksproprijaciji, odnosno dok se ne dogodi to da ga predsednik ne potpiše. Manojlović je rekao da će u subotu biti nastavljeni… »

Manojlović: Ultimativni zahtev vlastima bez ispunjenja kojeg protesti neće stati

Nedeljnik 07.12.2021
Printscreen/YouTube/Newsmax Adria Savo Manojlović iz Pokreta “Kreni promeni” saopštio je danas da protesti u Srbiji neće stati dok ne budu ispunjeni zahtevi vezani za Zakon o referendumu i narodnoj inicijativi. On je na konferenciji za novinare… »

Savo Manojlović: Protesti neće stati ako ne promene i Zakon o referendumu

Nova 07.12.2021
Savo Manojlović iz inicijative Kreni - promeni rekao je na konferenciji za novinare da protesti neće stati ukoliko, osim Zakona o eksproprijaciji, ne bude izmenjen i Zakon o referendumu. On je naveo da je ultimativni zahtev promena odredbe o plaćanju… »

"Gosti" hoće da preotmu protest: Pojedini opozicioni lideri spremni da preuzmu akcije blokada saobraćajnica i nametnu svoju…

Večernje novosti 07.12.2021
Foto Tanjug Prvi je iskoračio lider "Zajedno za Srbiju" Nebojša Zelenović traživši da se u listu uslova postavljenih vlasti, osim povlačenja Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi, doda i smena članova REM-a, kao i usvajanje akta koji će… »

Vesti dana »