Povezane vesti

Žena fudbalera u paklu zbog silikona u usnama: Objavila uznemirujuću fotku

Žena fudbalera u paklu zbog silikona u usnama: Objavila uznemirujuću fotku

Nova 07.12.2021
Manekenka Jovana Đorđević, supruga fudbalera Filipa Đorđevića, otkrila je sa kakvim problemima se suočila zbog biopolimera koji je imala u usnama, a agonija i dalje traje. Jovana se naime pokajala zbog toga što je popunjavala usne, te je snimila… »
Silikon mi je migrirao! Žena srpskog fudbalera o posledicama estetskih korekcija - "Ostala je rupa! Kraj se ne nazire"

Silikon mi je migrirao! Žena srpskog fudbalera o posledicama estetskih korekcija - "Ostala je rupa! Kraj se ne nazire"

Mondo 07.12.2021
Jedna od najzgodnijih žena srpskih fudbalera, Jovana Đorđević otkrila je sa kakvim problemom se ona suočila, a bitku bije i danas. Jedna od najzgodnijih žena srpskih fudbalera, Jovana Đorđević otkrila je sa kakvim problemom se ona suočila, a… »
"Hirurški sam pokušala da izvadim silikon": Supruga srpskog fudbalera prolazi kroz pakao: "Ostala je i rupa, kraj se ne…

"Hirurški sam pokušala da izvadim silikon": Supruga srpskog fudbalera prolazi kroz pakao: "Ostala je i rupa, kraj se ne…

Blic 07.12.2021
Supruga fudbalera Filipa Đorđevića, Jovana Đorđević otkrila je sa kakvim problemima se suočila zbog biopolimera (silikona) koji je imala u usnama, a agonija i dalje traje. Budući da se Jovana pokajala zbog toga što je popunjavala svoje usne… »

Vesti dana »

Policija na usluzi batinašima

Policija na usluzi batinašima

Radar pre 30 minutajoš 88 povezanih
Uhvaćen sa 243 kg rezanog duvana na autoputu

Uhvaćen sa 243 kg rezanog duvana na autoputu

Bujanovačke pre 35 minutajoš 34 povezane
Pomera se probni završni ispit

Pomera se probni završni ispit

Danas pre 30 minutajoš 32 povezane