Повезане вести
Жена фудбалера у паклу због силикона у уснама: Објавила узнемирујућу фотку
Нова 07.12.2021
Манекенка Јована Ђорђевић, супруга фудбалера Филипа Ђорђевића, открила је са каквим проблемима се суочила због биополимера који је имала у уснама, а агонија и даље траје. Јована се наиме покајала због тога што је попуњавала… »
Силикон ми је мигрирао! Жена српског фудбалера о последицама естетских корекција - "Остала је рупа! Крај се не назире"
Мондо 07.12.2021
Једна од најзгоднијих жена српских фудбалера, Јована Ђорђевић открила је са каквим проблемом се она суочила, а битку бије и данас. Једна од најзгоднијих жена српских фудбалера, Јована Ђорђевић открила је са каквим проблемом се… »
"Хируршки сам покушала да извадим силикон": Супруга српског фудбалера пролази кроз пакао: "Остала је и рупа, крај се не назире"…
Блиц 07.12.2021
Супруга фудбалера Филипа Ђорђевића, Јована Ђорђевић открила је са каквим проблемима се суочила због биополимера (силикона) који је имала у уснама, а агонија и даље траје. Будући да се Јована покајала због тога што је попуњавала… »
Вести дана »
Прави је час да посетите мењачницу? Огласила се НБС са овим информацијама
Ало пре 25 минутајош 3 повезане
Данас осетно хладније и кисовито време, температура до 12 степени
Глас Западне Србије пре 9 минутајош 4 повезане
"Говорила је да ће ми неко сломити ноге и покупити аутом" Хана проговорила о Ситиним претњама, сва се тресла у студију! (фото)
Ало пре 6 сатијош 5 повезаних
МУП о дешавањима у Новом Саду: Полиција поступа искључиво у складу са законом
Данас пре 9 сатијош 1 повезана