Повезане вести

Жена фудбалера у паклу због силикона у уснама: Објавила узнемирујућу фотку

Жена фудбалера у паклу због силикона у уснама: Објавила узнемирујућу фотку

Нова 07.12.2021
Манекенка Јована Ђорђевић, супруга фудбалера Филипа Ђорђевића, открила је са каквим проблемима се суочила због биополимера који је имала у уснама, а агонија и даље траје. Јована се наиме покајала због тога што је попуњавала… »
Силикон ми је мигрирао! Жена српског фудбалера о последицама естетских корекција - "Остала је рупа! Крај се не назире"

Силикон ми је мигрирао! Жена српског фудбалера о последицама естетских корекција - "Остала је рупа! Крај се не назире"

Мондо 07.12.2021
Једна од најзгоднијих жена српских фудбалера, Јована Ђорђевић открила је са каквим проблемом се она суочила, а битку бије и данас. Једна од најзгоднијих жена српских фудбалера, Јована Ђорђевић открила је са каквим проблемом се… »
"Хируршки сам покушала да извадим силикон": Супруга српског фудбалера пролази кроз пакао: "Остала је и рупа, крај се не назире"…

"Хируршки сам покушала да извадим силикон": Супруга српског фудбалера пролази кроз пакао: "Остала је и рупа, крај се не назире"…

Блиц 07.12.2021
Супруга фудбалера Филипа Ђорђевића, Јована Ђорђевић открила је са каквим проблемима се суочила због биополимера (силикона) који је имала у уснама, а агонија и даље траје. Будући да се Јована покајала због тога што је попуњавала… »

Вести дана »