Povezane vesti
Kolekcijom “Probaj me” Bata Spasojević menja percepciju modnog izraza i spaja neočekivano
Vesti online 07.12.2021
Navikli smo od našeg proslavljenog dizajnera Bate Spasojevića da očekujemo neočekivano, a on nam iznova kroz svaku novu reviju da još više. Ovog decembra, Bata je pripremio apsolutni spektakl – reviju “Probaj me” inspirisanu sopstvenom inspiracijom za… »
Revija „PROBAJ ME“! Najpoznatiji srpski dizajner Bata spasojević predstaviće 8. Decembra novu kolekciju jesen–zima 2021/22.…
Kurir 07.12.2021
Jedan od najpoznatijih srpskih dizajnera Bata Spasjević predstaviće 8. decembra u hotelu „Hyatt Regency“ kolekciju PROBAJ ME. Kolekcija je muško–ženska i predstavlja izbor i preporuku Bate Spasojevića za tekuću sezonu jesen–zima 2021/22. Jaka i moćna u… »
Vesti dana »
Meteorolog Sovilj razbija zablude o "blagoj zimi": Čeka nas čak 40 ledenih dana, evo gde će u Srbiji biti najhladnije
Mondo pre 3 satajoš 23 povezane
Kreni-Promeni: Tanja Mićić stigla u policiju da da izjavu, građani je dočekali aplauzom
Beta pre 7 minutajoš 12 povezanih
Moskva upozorava na rizik direktnog sukoba zbog Kalinjingrada; NATO tvrdi da ne preti Rusiji
RTS pre 47 minutajoš 16 povezanih
Drama na nebu! Tokom leta za Tel Aviv poslat signal za otmicu, dignuti borbeni avioni
Blic pre 52 minutajoš 10 povezanih