Povezane vesti
Kolekcijom “Probaj me” Bata Spasojević menja percepciju modnog izraza i spaja neočekivano
Vesti online 07.12.2021
Navikli smo od našeg proslavljenog dizajnera Bate Spasojevića da očekujemo neočekivano, a on nam iznova kroz svaku novu reviju da još više. Ovog decembra, Bata je pripremio apsolutni spektakl – reviju “Probaj me” inspirisanu sopstvenom inspiracijom za… »
Revija „PROBAJ ME“! Najpoznatiji srpski dizajner Bata spasojević predstaviće 8. Decembra novu kolekciju jesen–zima 2021/22.…
Kurir 07.12.2021
Jedan od najpoznatijih srpskih dizajnera Bata Spasjević predstaviće 8. decembra u hotelu „Hyatt Regency“ kolekciju PROBAJ ME. Kolekcija je muško–ženska i predstavlja izbor i preporuku Bate Spasojevića za tekuću sezonu jesen–zima 2021/22. Jaka i moćna u… »
Vesti dana »

Prvo oglašavanje sina Halida Bešlića! Rekao je samo par reči, evo šta je poručio nakon očeve smrti
Kurir pre 2 minutajoš 31 povezana

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 17 minutajoš 63 povezane

"Nemam snage..." Šerif Konjević skrhan od tuge zbog smrti Halida Bešlića, ne može ni da govori od tuge
Kurir pre 3 satajoš 50 povezanih

Vanredno u ovom gradu Srbije, bez struje oko 20 odsto korisnika: Oglasio se predsednik Opštine
Telegraf pre 8 satijoš 13 povezanih

Upravo na Blic TV Amerika šest puta odložila sankcije NIS-u, Srbe samo brine da li će gorivo poskupeti
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih