Повезане вести
Желудац ми се преврће од девојака из Задруге! Наталија открила какву је понуду добио њен син за ријалити
Мондо 07.12.2021
Наталија Ибраимов, чланица групе Трик ФКС жестоко је оплела по учесницама Задруге, али и открила да је њен син добио понуду за ријалити. Наталија Ибраимов, чланица групе Трик ФКС жестоко је оплела по учесницама Задруге, али и… »
Повраћа ми се од девојака у задрузи! Наталија Трик ФКС згрожена прељубама на имању, а она би само с њим у Ријалити и није…
Курир 07.12.2021
Певачица Наталија Ибраимов, чланица групе Трик ФКС и бивша учесница ријалитија „Задруга“, не може да гледа девојке на имању у Шимановцима јер јој се повраћа од њих. Певачица је истакла да не излази у ноћни провод, али да је… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

Почиње нови круг наградне игре "Узми рачун и победи": Прво извлачење 20. септембра
Блиц пре 48 минутајош 1 повезана

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Национална гарда Охаја у посети Ратном ваздухопловству и ПВО Војске Србије (фото)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана