Povezane vesti
Eskobar o ratu u BiH i oružanim snagama Republike Srpske
Vesti online 07.12.2021
Specijalni američki izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar poručio je danas u Sarajevu da u Bosni i Hercegovini neće biti rata, ni Vojske Republike Srpske. – To se neće desiti. Rekao sam to jednom i ponoviću: Neće biti rata u BiH. Ovo nije 1991… »
"To se neće desiti, ovo nije: 1991." Eskobar: U BiH neće biti ni rata ni vojske Republike Srpske
Blic 07.12.2021
Specijalni američki izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar poručio je danas u Sarajevu da u Bosni i Hercegovini neće biti rata, ni Vojske Republike Srpske. - To se neće desiti. Rekao sam to jednom i ponoviću: Neće biti rata u BiH. Ovo nije 1991… »
Eskobar: U BiH neće biti rata ni Vojske Republike Srpske
Sputnik 07.12.2021
Specijalni američki izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar poručio je danas u Sarajevu da u Bosni i Hercegovini neće biti rata, ni Vojske Republike Srpske. “To se neće desiti. Rekao sam to jednom i ponoviću: Neće biti rata u BiH. Ovo nije 1991… »
Vesti dana »
Iran najavio napade, cilja luke u Dubaiju i Abu Dabiju! Tramp šalje ratne brodove da oslobodi Ormuski moreuz! Iran zapretio: "Ukrajina postala legitimna meta"
Kurir pre 51 minutajoš 62 povezane
Kurti i Sorensen dogovorili: Boravišne dozvole za srpske studente i prosvetne radnike na godinu dana na Kosovu
N1 Info pre 6 satijoš 28 povezanih
Predizborni mitinzi u 10 lokalnih samouprava: „Pritisci vlasti na građane pred izbore 29. marta strašni i ogromni“
Danas pre 25 minutajoš 19 povezanih