Povezane vesti

Tribina: Repubila Srpska u petak odlučuje da li će je biti

Politika 07.12.2021
Tribina „Repubila Srpska vraćanje otetih ustavih nadležnosti”, održna je danas u Begradu, a njeni učesnici - istaknute diplomate, porofesori i analitičari ocenili su da je 10. decembar, kada će sednica Skupštine RS biti posvećena vraćanju… »

“Republika Srpska u petak odlučuje da li će je biti”

Vesti online 07.12.2021
Tribina “Repubila Srpska vraćanje otetih ustavih nadležnosti”, održna je danas u Begradu, a njeni učesnici – istaknute diplomate, porofesori i analitičari ocenili su da je 10. decembar, kada će sednica Skupštine RS biti posvećena vraćanju… »

Izetbegović: Dodik igra rizičnu igru u kojoj ne može da pobedi

N1 Info 07.12.2021
Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je da srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik igra "rizičnu igru", u kojoj ne može da pobedi. „Ne može podeliti BiH, neće mu proći pokušaj vraćanja nadležnosti. On će… »

Izetbegović: Dodik igra rizičnu igru u kojoj ne može da pobedi

Novi magazin 07.12.2021
Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je da srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik igra "rizičnu igru", u kojoj ne može da pobedi. "Ne može podeliti BiH, neće mu proći pokušaj vraćanja nadležnosti. On će na… »

"Sve ćemo poništiti na Ustavnom sudu"

B92 07.12.2021
Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske zakazao je za petak posebnu sednicu o vraćanju nadležnosti, a lider SDA Bakir Izetegović kaže da je to "ćorsokak". "Oni to znaju, rade političku agendu, a mi ćemo to poništiti na Ustavnom sudu. Sledi… »

"To je ćorsokak": Izetbegović poručuje da Dodik neće uspeti u vraćanju nadležnosti Srpskoj

Blic 07.12.2021
Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske zakazao je za petak posebnu sednicu o vraćanju nadležnosti, a lider SDA Bakir Izetbegović kaže da je to "ćorsokak". - Oni to znaju, rade političku agendu, a mi ćemo to poništiti na Ustavnom sudu. Sledi… »

Izetbegović: Sve ćemo im poništiti na Ustavnom sudu

RTV 07.12.2021
SARAJEVO - Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske zakazao je za petak posebnu sednicu o vraćanju nadležnosti, a lider SDA Bakir Izetegović kaže da je to "ćorsokak". "Oni to znaju, rade političku agendu, a mi ćemo to poništiti na Ustavnom… »

Izetbegović: Sve ćemo im poništiti na Ustavnom sudu

Politika 07.12.2021
SARAJEVO - Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske zakazao je za petak posebnu sednicu o vraćanju nadležnosti, a lider SDA Bakir Izetegović kaže da je to „ćorsokak”. „Oni to znaju, rade političku agendu, a mi ćemo to poništiti na… »

Vesti dana »