Повезане вести

Рангник преломио, Србин поново капитен Манчестер јунајтеда!

Рангник преломио, Србин поново капитен Манчестер јунајтеда!

Спортске.нет 07.12.2021
Тренер Манчестер јунајтеда Ралф Рангник најавио је пред меч са Јанг Бојсом велике промене у саставу "црвених ђавола". Немац је споменуо и српског интернационалца Немању Матића који на његовом тренерском дебију није добио… »
Маштао о црвеној звезди, сада је капитен јунајтеда: Дечаку из Србије испунио се сан - ово ће урамити!

Маштао о црвеној звезди, сада је капитен јунајтеда: Дечаку из Србије испунио се сан - ово ће урамити!

Мондо 07.12.2021
Фудбалер који је својевремено био у млађим категоријама Црвене звезде носиће капитенску траку славног клуба у Лиги шампиона. Фудбалер који је својевремено био у млађим категоријама Црвене звезде носиће капитенску траку славног… »
Рангник одушевио српске навијаче: Матић капитен Јунајтеда!

Рангник одушевио српске навијаче: Матић капитен Јунајтеда!

Хот спорт 07.12.2021
Велика част за бившег репрезентативца Србије! Манчестер јунајтед ће у среду угостити екипу Јанг Бојса. Утакмица 6. кола групне фазе Лиге шампиона на програму је у термину од 21:00х. Дан уочи утакмице на ‘Олд Трафорду’ одржана је… »
Матић добио капитенску траку Јунајтеда: О овоме сам сањао у Црвеној звезди

Матић добио капитенску траку Јунајтеда: О овоме сам сањао у Црвеној звезди

Нова 07.12.2021
Српски фудбалер Немања Матић биће капитен Манчестер јунајтеда на мечу против Јанг Бојса у Лиги шампиона, открио је менаџер Ралф Рангник. Матић је, после Немање Видића, још један српски фудбалер који носи капитенску траку… »
Прва Рангникова одлука у Јунајтеду: Немања Матић је капитен!

Прва Рангникова одлука у Јунајтеду: Немања Матић је капитен!

Спортски журнал 07.12.2021
Српски фудбалер Немања Матић предводиће као капитен Манчестер Јунајтед против Јанг Бојса у Лиги шампиона, саопштио је тренер тог клуба Ралф Рангник. „О овоме нисам ни сањао. Када почињете да играте фудбал у малом селу у… »
Матић поново капитен Јунајтеда: Носим траку кући, урамићу је

Матић поново капитен Јунајтеда: Носим траку кући, урамићу је

Моззарт спорт 07.12.2021
"Када почињете да играте фудбал у малом селу у Србији и када играте за тим који поседује само једну лопту, није вам сан да будете капитен Јунајтеда. Сањао сам тада да заиграм можда у српском првенству за Црвену звезду..." Као… »
Матић капитен Ђавола: Можда сам сањао о Звезди, али…

Матић капитен Ђавола: Можда сам сањао о Звезди, али…

Н1 Инфо 07.12.2021
Српски фудбалер Немања Матић предводиће као капитен Манчестер Јунајтед против Јанг Бојса у дуелу последњег кола групне фазе Лиге шампиона. Одлуку да стаменог везисту именује за капитена саопштио је нови менаџер Црвених ђавола… »

Вести дана »