Повезане вести
Рангник преломио, Србин поново капитен Манчестер јунајтеда!
Спортске.нет 07.12.2021
Тренер Манчестер јунајтеда Ралф Рангник најавио је пред меч са Јанг Бојсом велике промене у саставу "црвених ђавола". Немац је споменуо и српског интернационалца Немању Матића који на његовом тренерском дебију није добио… »
Маштао о црвеној звезди, сада је капитен јунајтеда: Дечаку из Србије испунио се сан - ово ће урамити!
Мондо 07.12.2021
Фудбалер који је својевремено био у млађим категоријама Црвене звезде носиће капитенску траку славног клуба у Лиги шампиона. Фудбалер који је својевремено био у млађим категоријама Црвене звезде носиће капитенску траку славног… »
Рангник одушевио српске навијаче: Матић капитен Јунајтеда!
Хот спорт 07.12.2021
Велика част за бившег репрезентативца Србије! Манчестер јунајтед ће у среду угостити екипу Јанг Бојса. Утакмица 6. кола групне фазе Лиге шампиона на програму је у термину од 21:00х. Дан уочи утакмице на ‘Олд Трафорду’ одржана је… »
Матић добио капитенску траку Јунајтеда: О овоме сам сањао у Црвеној звезди
Нова 07.12.2021
Српски фудбалер Немања Матић биће капитен Манчестер јунајтеда на мечу против Јанг Бојса у Лиги шампиона, открио је менаџер Ралф Рангник. Матић је, после Немање Видића, још један српски фудбалер који носи капитенску траку… »
Прва Рангникова одлука у Јунајтеду: Немања Матић је капитен!
Спортски журнал 07.12.2021
Српски фудбалер Немања Матић предводиће као капитен Манчестер Јунајтед против Јанг Бојса у Лиги шампиона, саопштио је тренер тог клуба Ралф Рангник. „О овоме нисам ни сањао. Када почињете да играте фудбал у малом селу у… »
Матић поново капитен Јунајтеда: Носим траку кући, урамићу је
Моззарт спорт 07.12.2021
"Када почињете да играте фудбал у малом селу у Србији и када играте за тим који поседује само једну лопту, није вам сан да будете капитен Јунајтеда. Сањао сам тада да заиграм можда у српском првенству за Црвену звезду..." Као… »
Матић капитен Ђавола: Можда сам сањао о Звезди, али…
Н1 Инфо 07.12.2021
Српски фудбалер Немања Матић предводиће као капитен Манчестер Јунајтед против Јанг Бојса у дуелу последњег кола групне фазе Лиге шампиона. Одлуку да стаменог везисту именује за капитена саопштио је нови менаџер Црвених ђавола… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 36 минутајош 1 повезана

Национална гарда Охаја у посети Ратном ваздухопловству и ПВО Војске Србије (фото)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана