Povezane vesti
Ona radi šta hoće, ja isto! Mile Kitić o prevari u braku, izjavom šokirao sve - "Ako imamo potrebu, što da ne?"
Mondo 07.12.2021
Mile Kitić o navodima da je u "otvorenom" braku. Mile Kitić o navodima da je u "otvorenom" braku. Mile Kitić nedavno je u jednoj emisiji demantovao navode o razvodu, ali i prvi put progovorio "slobodi" i varanju u braku. Pevač je sada za medije još… »
Ako imamo potrebu za varanjem, što da ne? Samo da to ne radi ispred mene! Mile Kitić otvoreno o slobodi u braku sa Martom!
Kurir 07.12.2021
Pevač Mile Kitić decenijama je u braku sa Martom Savić, sa kojom ima savršen odnos. Međutim, godinama se spekulisalo o njihovom odnosu, a on je sada rešio da stane na kraj tim spekulacijama. Mile je za Kurir na šaljiv način prokomentarisao odnos… »
Vesti dana »
"Marko je dobio udarac i nestao mi je iz vida" Svedoci napada u Magdeburgu: Bilo je užasno, prava haotična situacija, videli smo krv (foto/video)
Kurir pre 35 minutajoš 20 povezanih
Košarkaši Oklahome savladali Majami, Jović postigao sedam poena
Politika pre 41 minutajoš 13 povezanih
"Izvinite, ja to ne razumem" Janis Sferopulos imao šta da kaže navijačima Zvezde
Večernje novosti pre 35 minutajoš 9 povezanih
Škundrić za „Svet i mi“: Haški tribunal nije ispunio svoju svrhu, slučaj „Oluja“ primer gde je zakazao (VIDEO)
Insajder pre 29 minutajoš 1 povezana
Dan žalosti u Hrvatskoj: Zastave su na pola koplja, otkazani brojni događaji
Danas pre 59 minutajoš 4 povezane