Повезане вести

Кија ЗАБЛИСТАЛА на промоцији нове песме! Један ДЕТАЉ ће вас одушевити!

Кија ЗАБЛИСТАЛА на промоцији нове песме! Један ДЕТАЉ ће вас одушевити!

Свет & Скандал 07.12.2021
Кристина Кија Коцкар направила је гала прославу, а на промоцији нове песме прошетала је стајлинг који је присутне оставио без даха. Наиме, Кија је данас за “Хајп” продукцију издала свој први сингл “Да ли си довољно луд да мени… »
(Фото) Тања Савић о драшку више неће ни реч,: а Кија се са њим редовно чује: Певачица показала јачу половину

(Фото) Тања Савић о драшку више неће ни реч,: а Кија се са њим редовно чује: Певачица показала јачу половину

Блиц 07.12.2021
Кристина Кија Коцкар вечерас је на промоцији своје нове песме "Да ли си довољно луд да мени кажеш да", открила да се чује са градоначелником Бањалуке, Драшком Становуковићем, са којим су је медији спајали. - Чујем се са… »
Тања Савић побегла од новинара! Питали је за Драшка Станивуковића, а њена реакција говори све! (видео)

Тања Савић побегла од новинара! Питали је за Драшка Станивуковића, а њена реакција говори све! (видео)

Курир 07.12.2021
Певачица Тања Савић појавила се на снимању Новогодишње емисије, а том приликом побегла је од новинара када су је упутали за Драшка Станивуковића. Наиме, Савићева је дошла у пратњи свог брата, па је том приликом истакла: "Јача… »
Драшко ми је честитао, видећу да ли је послао цвеће! Кија Коцкар проговорила о Станивуковићу - "Многи су ми рекли 'да'"

Драшко ми је честитао, видећу да ли је послао цвеће! Кија Коцкар проговорила о Станивуковићу - "Многи су ми рекли 'да'"

Мондо 07.12.2021
Кија Коцкар објавила нову песму, па споменула и градоначелника Бањалуке. Кија Коцкар објавила нову песму, па споменула и градоначелника Бањалуке. Кија Коцкар одржала је промоцију своје нове нумере "Да ли си довољно луд да ми… »
Драшко ми је честитао на албуму, видећу да ли је послао цвеће Кија Коцкар о односу са Станивуковићем, спремна је да поново…

Драшко ми је честитао на албуму, видећу да ли је послао цвеће Кија Коцкар о односу са Станивуковићем, спремна је да поново…

Курир 07.12.2021
Кристина Кија Коцкар одржава промоцију повоом прве песме "Да ли си довољно луд да ми кажеш да" са истоименог албума који излази ускоро. Кија је за Курир проговорила о могућности да поново ступи у брак, али и односу са Драшком… »
"Мушкарци треба да ме се плаше": Мини сукња и бујни деколте у првом плану: Кија у изазовном издању на промоцији песме, а тек…

"Мушкарци треба да ме се плаше": Мини сукња и бујни деколте у првом плану: Кија у изазовном издању на промоцији песме, а тек…

Блиц 07.12.2021
Кристина Кија Коцкар вечерас је заблистала на промоцији своје нове песме "Да ли си довољно луд да мени кажеш да". А у интервјуу за "Блиц" истакла је како би мушкарци у љубави требало да се плаше да јој кажу да. - Све моје песме… »
Кија ЗГОДНИЈА него икада! Избацила нову песму и СПОТ! (ВИДЕО)

Кија ЗГОДНИЈА него икада! Избацила нову песму и СПОТ! (ВИДЕО)

Свет & Скандал 07.12.2021
Кија Коцкар издала је своју прву песму после дуже паузе. Песма је данас имала премијеру и обајвељена је на Јутјубу! Кија је за нову нумеру „Да ли си довољно луд да мени кажеш да” урадила је занимљив и провокативан спот, који… »

Вести дана »