Повезане вести

Мајка таксисте који је убио жену и побегао са малим дететом: „Ван себе сам“

Мајка таксисте који је убио жену и побегао са малим дететом: „Ван себе сам“

Нова 08.12.2021
Бранко Тасић (38), који је, како се сумња, у недељу у раним јутарњин часовима у породичној кући у смедеревском насељу Језава убио невенчану супругу Зорицу Марковић (39), а потом побегао и са собом повео њихово двогодишње… »
"Ван себе сам, не знам ни где сам, ни шта се догодило": Породица и комшије у шоку након што је таксиста из Смедерева убио…

"Ван себе сам, не знам ни где сам, ни шта се догодило": Породица и комшије у шоку након што је таксиста из Смедерева убио…

Блиц 08.12.2021
Бранко Тасић (38), који је, како се сумња, у недељу у раним јутарњин часовима у породичној кући у смедеревском насељу Језава убио невенчану супругу Зорицу Марковић (39), а потом побегао и са собом повео њихово двогодишње… »
Изгледао је као да је луд, беснео је, бацао се! Језиви детаљи убиства у Смедереву, мртву снају пронашла у локви крви

Изгледао је као да је луд, беснео је, бацао се! Језиви детаљи убиства у Смедереву, мртву снају пронашла у локви крви

Мондо 08.12.2021
Како сазнају београдски медији, мртву снају у локви крви, затекла је мајка ухапшеног. Како сазнају београдски медији, мртву снају у локви крви, затекла је мајка ухапшеног. Злочин који се догодио у понедељак у Смедереву, када је… »
Беснео је, бацао се, изгледало је као да је луд! Мајка пријавила сина који је убио жену! Детаљи хорора у Смедереву

Беснео је, бацао се, изгледало је као да је луд! Мајка пријавила сина који је убио жену! Детаљи хорора у Смедереву

Курир 08.12.2021
Комшије осумњиченог Смедеревца (42) кажу да је он три године тукао и малтретирао супругу, као и да имао проблем са алкохолом и дрогом. Мештани насеља у Смедереву, где се у понедељак догодио злочин када је таксиста (42) убодом… »
Бранко на посматрању: Осумњичени за убиство супруге у Смедереву смештен у затворску болницу у Београду

Бранко на посматрању: Осумњичени за убиство супруге у Смедереву смештен у затворску болницу у Београду

Вечерње новости 07.12.2021
Кућа у којој се догодио злочин Након што му је одређен притвор до 30 дана, он је смештен у Специјалну затворску болницу у Београду, где ће вештаци наредних дана испитати његово психичко здравље, а комисија вештака донети суд о… »

Вести дана »