Povezane vesti
Majka taksiste koji je ubio ženu i pobegao sa malim detetom: „Van sebe sam“
Nova 08.12.2021
Branko Tasić (38), koji je, kako se sumnja, u nedelju u ranim jutarnjin časovima u porodičnoj kući u smederevskom naselju Jezava ubio nevenčanu suprugu Zoricu Marković (39), a potom pobegao i sa sobom poveo njihovo dvogodišnje dete, radi kao taksista u… »
"Van sebe sam, ne znam ni gde sam, ni šta se dogodilo": Porodica i komšije u šoku nakon što je taksista iz Smedereva ubio…
Blic 08.12.2021
Branko Tasić (38), koji je, kako se sumnja, u nedelju u ranim jutarnjin časovima u porodičnoj kući u smederevskom naselju Jezava ubio nevenčanu suprugu Zoricu Marković (39), a potom pobegao i sa sobom poveo njihovo dvogodišnje dete, radi kao taksista u… »
Izgledao je kao da je lud, besneo je, bacao se! Jezivi detalji ubistva u Smederevu, mrtvu snaju pronašla u lokvi krvi
Mondo 08.12.2021
Kako saznaju beogradski mediji, mrtvu snaju u lokvi krvi, zatekla je majka uhapšenog. Kako saznaju beogradski mediji, mrtvu snaju u lokvi krvi, zatekla je majka uhapšenog. Zločin koji se dogodio u ponedeljak u Smederevu, kada je taksista (42), zario nož… »
Besneo je, bacao se, izgledalo je kao da je lud! Majka prijavila sina koji je ubio ženu! Detalji horora u Smederevu
Kurir 08.12.2021
Komšije osumnjičenog Smederevca (42) kažu da je on tri godine tukao i maltretirao suprugu, kao i da imao problem sa alkoholom i drogom. Meštani naselja u Smederevu, gde se u ponedeljak dogodio zločin kada je taksista (42) ubodom nožem u vrat ubio… »
Branko na posmatranju: Osumnjičeni za ubistvo supruge u Smederevu smešten u zatvorsku bolnicu u Beogradu
Večernje novosti 07.12.2021
Kuća u kojoj se dogodio zločin Nakon što mu je određen pritvor do 30 dana, on je smešten u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, gde će veštaci narednih dana ispitati njegovo psihičko zdravlje, a komisija veštaka doneti sud o njegovoj uračunljivosti i… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Iran tvrdi: Pokrenuta „najintenzivnija operacija“, Izrael ponovo gađa Teheran
Nova pre 31 minutajoš 36 povezanih
Uživo - Iran napada Dubai, Katar i Oman! Miniran Ormuški moreuz, razneti brodovi, haos na aerodromu (video)
Mondo pre 31 minutajoš 53 povezane
Viktorija Mboko eliminisala Amandu Anisimovu i plasirala se u četvrtfinale Indijan Velsa
Politika pre 1 satjoš 46 povezanih
Dejan Žujović objašnjava otkud njegovi Srpski liberali na lokalnim izborima
Danas pre 31 minutajoš 20 povezanih
Kristijan Golubović fizički napao Kristinu Spalević. Drama na Voždovcu, hitno udaljen iz stana, dobio i zabranu
Kurir pre 31 minutajoš 19 povezanih