Povezane vesti

Britanski premijer objavio diplomatski bojkot ZOI u Pekingu

Politika 08.12.2021
LONDON – Britanski premijer Boris Džonson objavio je danas diplomatski bojkot Zimskih olimpijskih igara u Pekingu 2022. godine. Džonson je rekao da nijedan ministar njegove vlade neće ići na to takmičenje. „Zaista će biti diplomatskog bojkota… »

Kanada i Britanija se pridružile bojkotu Zimskih igara u Pekingu

Slobodna Evropa 08.12.2021
Kanada je poslednja zemlja koja je najavila diplomatski bojkot Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, koje bi trebalo da se održe u februaru 2022. godine. Premijer Justin Trudeau rekao je novinarima 8. decembra da bojkot njegove zemlje neće biti… »

Britanija se pridružila bojkotu, neće slati zvaničnike na Olimpijske igre u Pekingu

RTS 08.12.2021
Velika Britanija će diplomatski bojkotovati Zimske olimpijske igre u Pekingu, pa nijedan ministar ili britanski zvaničnik neće prisustvovati Igrama, saopštio je premijer Boris Džonson. Boris Džonson je rekao da ne misli da su bojkoti sportista… »

Australija se priključila Americi u diplomatskom bojkotu Olimpijskih igara

Politika 08.12.2021
SIDNEJ- Australija će se pridružiti Sjedinjenim Američkim Državama u diplomatskom bojkotu Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, izjavio je australijski premijer Skot Morison. On je poručio da kineska vlada još uvek nije preduzela nikakav pokušaj da… »

Britanci se pridružili bojkotu ZOI u Pekingu

B92 08.12.2021
Britanski premijer Boris Džonson objavio je diplomatski bojkot Zimskih olimpijskih igara u Pekingu 2022. godine. Džonson je rekao da nijedan ministar njegove vlade neće ići na to takmičenje. "Zaista će biti diplomatskog bojkota Zimskih olimpijskih… »

Britanija se pridružuje SAD i Australiji: Boris Džonson: Efektivno će doći do bojkota Zimskih olimpijskih igara

Blic 08.12.2021
Efektivno će dođi do britanskog diplomatskog "bojkota" Zimskih olimpijskih igara /ZOI/ u Kini, jer nijedan ministar niti zvaničnik neće prisustvovati takmičenju, izjavio je premijer Velike Britanije Boris Džonson. On je odgovorio na pitanja dvojice… »

Britanija će diplomatski bojkotovati Zimske olimpijske igre u Pekingu

RTV 08.12.2021
LONDON - Velika Britanija će diplomatski bojkotovati Zimske olimpijske igre u Pekingu, koje će biti održane u februaru 2022. godine, jer nijedan ministar ili zvaničnik neće prisustvovati Igrama, izjavio je premijer Boris DŽonson. Bela kuća je u… »

I Britanci se pridružili bojkotu ZOI

Sportske.net 08.12.2021
Britanski premijer Boris Džonson objavio je danas diplomatski bojkot Zimskih olimpijskih igara u Pekingu 2022. godine. Džonson je rekao da nijedan ministar njegove vlade neće ići na to takmičenje. "Zaista će biti diplomatskog bojkota Zimskih… »

I Britanija se priključila diplomatskom bojkotu Igara u Pekingu

Al Jazeera 08.12.2021
Britanski premijer Boris Johnson objavio je bojkot Olimpijskih igara, navodeći kako otvaranju tog sportskog događaja neće prisustvovati niti jedan ministar iz njegove vlade. Nakon što su to učinile Sjedinjene Američke Države i Australija, i Velika… »

Britanski premijer objavio diplomatski bojkot ZOI u Pekingu

Novi magazin 08.12.2021
Britanski premijer Boris Džonson objavio je danas diplomatski bojkot Zimskih olimpijskih igara u Pekingu 2022. godine. Džonson je rekao da nijedan ministar njegove vlade neće ići na to takmičenje. "Zaista će biti diplomatskog bojkota Zimskih… »

Britanski premijer objavio diplomatski bojkot ZOI u Pekingu

N1 Info 08.12.2021
Britanski premijer Boris Džonson objavio je diplomatski bojkot Zimskih olimpijskih igara u Pekingu 2022. godine. Džonson je rekao da nijedan ministar njegove vlade neće ići na to takmičenje. „Zaista će biti diplomatskog bojkota Zimskih olimpijskih… »

I australski političari bojkotirat će ZOI u Pekingu

Al Jazeera 08.12.2021
Australija se time pridružuje Sjedinjenim Američkim Državama u diplomatskom bojkotu tog takmičenja. Dužnosnici australske vlade neće prisustvovati Zimskim olimpijskim igrama koje se iduće godine održavaju u Pekingu, objavio je premijer Scott… »

Australija se pridružila američkom diplomatskom bojkotu ZOI

Novi magazin 08.12.2021
Australija će se pridružiti Sjedinjenim Američkim Državama u diplomatskom bojkotu Zimskih olimpijskih igara u Pekingu zbog zabrinutosti za ljudska prava, izjavio je danas premijer Skot Morison. Kao što je to učinila i nakon jučerašnjeg saopštenja… »

Australija se priključila SAD u bojkotu OI

RTV 08.12.2021
SIDNEJ - Australija će se pridružiti Sjedinjenim Američkim Državama u diplomatskom bojkotu Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, izjavio je danas australijski premijer Skot Morison. On je poručio da kineska vlada još uvek nije preduzela nikakav… »

Australija se priključila SAD u bojkotu Olimpijskih igara

B92 08.12.2021
Australija će se pridružiti Sjedinjenim Američkim Državama u diplomatskom bojkotu Zimskih olimpijskih igara u Pekingu. Ovu informaciju saopštio je australijski premijer Skot Morison. On je poručio da kineska vlada još uvek nije preduzela nikakav… »

Bojkot Zimskih olimpijskih igara: Australija se priključila SAD: Ni njeni zvaničnici neće ići u Peking

Blic 08.12.2021
Australija će se pridružiti Sjedinjenim Američkim Državama u diplomatskom bojkotu Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, izjavio je danas australijski premijer Skot Morison. On je poručio da kineska vlada još uvek nije preduzela nikakav pokušaj da… »

Australija se pridružila SAD u bojkotu Zimskih olimpijskih igara u Pekingu

Radio 021 08.12.2021
Australija će se pridružiti Sjedinjenim Američkim Državama u diplomatskom bojkotu Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, izjavio je australijski premijer Skot Morison. On je poručio da kineska vlada još nije preduzela nikakav pokušaj da odgovori na… »

Kina optužuje Australiju za 'političko držanje' zbog diplomatskog bojkota Olimpijade u Pekingu 2022.

Slobodna Evropa 08.12.2021
Premijer Scott Morrison potvrdio je da australski zvaničnici neće prisustvovati Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, pridruživši se Sjedinjenim Državama u diplomatskom bojkotu Igara sljedeće godine i podstakao optužbe Pekinga za političko… »

I australijski političari bojkotovaće Zimske olimpijske igre u Pekingu

N1 Info 08.12.2021
Zvaničnici australijske vlade neće prisustvovati Zimskim olimpijskim igrama koje se iduće godine održavaju u Pekingu, objavio je premijer Skot Morison. Australija se time pridružuje SAD u diplomatskom bojkotu tog takmičenja. Morison je rekao da… »

Australija se priključila SAD u bojkotu olimpijskih igara u Pekingu

Nova 08.12.2021
Australija će se pridružiti Sjedinjenim Američkim Državama u diplomatskom bojkotu Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, izjavio je danas australijski premijer Skot Morison. On je poručio da kineska vlada još uvek nije preduzela nikakav pokušaj da… »

Australija se pridružuje diplomatskom bojkotu Zimskih olimpijskih igara u Pekingu

RTS 08.12.2021
Australija će se pridružiti Sjedinjenim Američkim Državama u diplomatskom bojkotu Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, rekao je premijer te države Skot Morison. Sjedinjene Američke Države su saopštile da će a merički vladini zvaničnici… »

Politika je opet uplivala u sport: I Australija bojkotuje Zimsku olimpijadu u Pekingu, Kina odmah rekla ko je krivac

Večernje novosti 08.12.2021
Skot Morison, Foto AP On je poručio da kineska vlada još uvek nije preduzela nikakav pokušaj da odgovori na nekoliko pitanja koje je pokrenula Australija, uključujući navodne povrede ljudskih prava, prenosi agencija Rojters. - Zato nije… »

"Ostanite uz nas, nastavak sledi": U centru tenzija - Olimpijske igre: Amerika zadala žestok udarac, Kina preti odmazdom ali…

Blic 07.12.2021
Sukob SAD i Kine preti da baci senku na jedan od najvećih svetskih sportskih događaja sledeće godine - Zimskim olimpijskim igrama (ZOI) u Pekingu. Američka vlada neće poslati zvaničnu delegaciju na ZOI u Pekingu 2022, u znak protivljenja zbog… »

Vesti dana »

Ćaćić i Krajinović završili takmičenje u dublu

Sport klub pre 38 minutajoš 45 povezanih

Vučić: U Davosu se Ukrajina nadvila nad svim temama

Novi magazin pre 32 minutajoš 28 povezanih

Vremenska prognoza 25. maj

RTS pre 2 satajoš 26 povezanih