Povezane vesti
Glumica Suzana Petričević o lavovskoj borbi sa rakom: Porodici sam rekla da imam rak tek kad sam pošla na operaciju
Mondo 08.12.2021
Glumica je otkrila detalje svoje borbe, pa žene upozorila i na prve simptome koje je osetila. Glumica je otkrila detalje svoje borbe, pa žene upozorila i na prve simptome koje je osetila. Naša proslavljena glumica Suzana Petričević početkom godine… »
Glumica o borbi sa karcinomom: Loše sam odglumila, ali je patetika izbegnuta
Nova 08.12.2021
Glumica Suzana Petričević progovorila je o svojoj borbi sa kancerom dojke. Njoj je pre nekoliko godina dijagnostikovan karcinom dojke, a o svojoj borbi sa bolešću je otvoreno govorila u javnosti. Glumica je sada podsetila javnost na prve simptome koje je… »
Suzana Petričević podelila svoju borbu sa karcinomom dojke: Glumica je krila od porodice bolest, a sad ženama poslala važnu…
Kurir 08.12.2021
Proslavljena glumica Suzana Petričević (62) početkom godine otvorila je dušu i progovorila o teškom životnom periodu sa kojom se suočila pre nekoliko godina. Naime, tada je glumici uspostavljena dijgnoza - karconom dojke. Prvakinja Drame Narodnog… »
Vesti dana »
(BLOG) Ledeni dan u Srbiji: Bez struje u Ivanjici, Lučanima, Sjenici, Arilju
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih
EDS: U Ivanjici se postepeno vraća napajanje električnom energijom
Nedeljnik pre 5 minutajoš 25 povezanih
Led i poledica u Beogradu: Ekipe čiste kritične ulice - gde je najopasnije i koji kolovozi su najkritičniji
Euronews pre 1 satjoš 57 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Uživo Trampov tim razmatra sajber napade protiv iranskih vlasti? Evo šta kažu izvori bliski Vašingtonu
Kurir pre 20 minutajoš 23 povezane