Повезане вести

Глумица Сузана Петричевић о лавовској борби са раком: Породици сам рекла да имам рак тек кад сам пошла на операцију

Глумица Сузана Петричевић о лавовској борби са раком: Породици сам рекла да имам рак тек кад сам пошла на операцију

Мондо 08.12.2021
Глумица је открила детаље своје борбе, па жене упозорила и на прве симптоме које је осетила. Глумица је открила детаље своје борбе, па жене упозорила и на прве симптоме које је осетила. Наша прослављена глумица Сузана… »
Глумица о борби са карциномом: Лоше сам одглумила, али је патетика избегнута

Глумица о борби са карциномом: Лоше сам одглумила, али је патетика избегнута

Нова 08.12.2021
Глумица Сузана Петричевић проговорила је о својој борби са канцером дојке. Њој је пре неколико година дијагностикован карцином дојке, а о својој борби са болешћу је отворено говорила у јавности. Глумица је сада подсетила јавност… »
Сузана Петричевић поделила своју борбу са карциномом дојке: Глумица је крила од породице болест, а сад женама послала важну…

Сузана Петричевић поделила своју борбу са карциномом дојке: Глумица је крила од породице болест, а сад женама послала важну…

Курир 08.12.2021
Прослављена глумица Сузана Петричевић (62) почетком године отворила је душу и проговорила о тешком животном периоду са којом се суочила пре неколико година. Наиме, тада је глумици успостављена дијгноза - карцоном дојке… »

Вести дана »