Povezane vesti
Glumci junaci s RTS za Nova.rs: Govorili smo da nas se deca ne bi stidela
Nova 08.12.2021
Iskoristili smo priliku da na RTS-u kažemo šta misle mnogi mladi ljudi, a ako nekome smeta što volimo svoj narod i svoju zemlju i što smo spremni to da branimo, taj očigledno ima problem. Treba da se potrudimo da ovom zemljom više ne caruje laž… »
VIDEO: Glumci iz "Nečiste krvi" u programu RTS-a pozvali građane na proteste
Radio 021 08.12.2021
Mladi glumci iz serije "Nečista krv" su, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, pozvali građane na ekološki protest u subotu. Na pitanje gde publika može još da ih gleda, glumci su iskoristili priliku da navedu da će u subotu biti u ulozi "građana… »
Marko Grabež i Nedim Nezirović: Ko su glumci-heroji Jutarnjeg programa RTS-a?
Nova 08.12.2021
Stanje Javnog servisa je već godinama takvo da uvek deluje šokanto kada neko od gostiju uspe da kaže nešto što se ne uklapa u koncepciju i uređivačku politiku te kuće. Ovog puta heroji su mladi glumci Marko Grabež i Nedim Nezirović, koji su… »
Glumci iz „Nečiste krvi“ pozvali građane na proteste u Jutarnjem programu RTS-a
N1 Info 08.12.2021
"Možete da nas gledate u subotu u 14 časova, gde nismo samo Nedim i ja, mi smo samo građani u toj ulozi i neće biti dvadesetak ljudi, biće mnogo više, oko 20 hiljada i više, tako da pozivamo građane na proteste na sve mostove Beograda i šire, u… »
Šok u jutarnjem programu RTS: Glumci iz „Nečiste krvi“ zovu ljude na proteste
Nova 08.12.2021
"Možete nas gledati u subotu u 14 časova gde nećemo biti samo Nedim i ja, mi smo samo građani u toj ulozi i neće biti dvadesetak ljudi, biće mnogo više, oko 30 hiljada i više, tako da pozivamo građane na proteste na sve mostove Beograda i šire… »
Voditeljka RTS nije znala šta je snašlo kada su glumci Nečiste krvi usred emisije pozvali građane na protest
Noizz 08.12.2021
I za ovu subotu su najavljeni protesti zbog usvajanja Zakona o eksproprijaciji i zbog referenduma. Blokirane će biti sve veće ali i manje saobraćajnice širom Srbije. Ovo je vest koja na ovaj ili onaj način nekako dođe kroz medije, kao i poziv da na… »
Vesti dana »
Putin potpisao više zakona: Od otpisa kreditnih dugova za učesnike rata do zabrane "javne propagande odbijanja rađanja dece"
Insajder pre 7 satijoš 4 povezane
Erdogan podržava hapšenje Netanjahua: "Treba obnoviti poverenje čovečanstva"
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 8 satijoš 5 povezanih