Povezane vesti
Ovo je sastav zvezde za meč godine u bragi: Stanković menja formaciju, Degenek i Ben van tima!
Mondo 08.12.2021
Crvena zvezda u četvrtak od 21 čas igra protiv Brage u gostima odlučujući meč u Ligi Evrope. Sve zavisi od ovog rezultata, a Stanković je spremio zanimljiv sastav za Portugalce. Crvena zvezda u četvrtak od 21 čas igra protiv Brage u gostima odlučujući… »
‘Zvezda je ista, mi smo bolji!’: Trener Brage samouveren!
Hot sport 08.12.2021
Otvoreno je govorio! Trener Brage – Karlos Karvaljal govorio je uoči meča sa Crvenom zvezdom! ‘Crvena zvezda je na istom nivou na kome je bila i kada smo igrali meč u Srbiji. Mi smo mnogo bolji nego tada. Imamo dobar period, postižemo golove i igramo… »
Zvezda - tim za bragu: Stanković kreće sa lažnim špicem
Mozzart sport 08.12.2021
Milan Pavkov počinje na klupi za rezervne igrače. Dejan Stanković je na konferenciji za medije uoči puta u Portugaliju saopštio da zna kojih će 11 igrača izvesti u okršaju sa Bragom (četvrtak, 21.00), a ta odluka o konačnom izboru sa sobom nosi jedno… »
Žurnal je već u Portugaliji: Braga zaslužuje lepši stadion (foto)
Sportski žurnal 08.12.2021
Prelepe su centralne ulice Brage, što se ne može reći za spoljašnjost gradskog stadiona na kojem će Crvena zvezda u četvrtak igrati za plasman u nokaut fazu Lige Evrope. Specijalno za Žurnal iz Brage: Nikola Stamenić Sportsko zdanje u kamenolomu okruženo… »
Zvezda mu je prva ljubav, a igrao je za bragu: Srbin otkrio tajnu Portugalcima - crveno-bele nosi u krvi!
Mondo 08.12.2021
Srpski defanzivac otkrio da mu je Zvezda ljubav iz detinjstva. Srpski defanzivac otkrio da mu je Zvezda ljubav iz detinjstva. Crvena zvezda putuje u Portugal na poslednji meč u grupnoj fazi Lige Evrope, a taj meč biće emotivan za jednog bivšeg fudbalera… »
Trener Brage: Bolji smo, bićemo prvi u grupi
Nova 08.12.2021
Fudbaleri Crvene zvezde i Brage odmeriće snage u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope u četvrtak od 21 čas na stadionu u Portugalu. Trener Brage Karlos Karvaljal siguran je da njegova ekipa može da pobedi, jer se nalazi u dobroj formi. „Crvena zvezda… »
"Mene za zvezdu ne veže: Ugovor!" Dejan Stanković o odlasku sa Marakane, pa o Bragi: To će biti naš diplomski rad!
Sportal blic 08.12.2021
Fudbaleresutra očekuje odlučujući meč za plasman u nokaut fazu , u kome će gostovati u Portugalu ekipi Brage. Za evropsko proleće šampionu Srbije sutra je neophodan barem bod, dok im pobeda osigurava i prvo mesto u grupi. Takođe, u slučaju najgoreg… »
Poznat spisak putnika za Bragu: Bez Sanoga, Stanković kritikovao Falka
Nova 08.12.2021
Fudbaleri Crvene zvezde igraju u četvrtak od 21 čas odlučujuću utakmicu šestog kola grupne faze Lige Evrope protiv Brage u Portugalu. Trener crveno-belih Dejan Stanković na put je poveo ukupno 21 fudbalera. Na spisku putnika našli su se: Milan Borjan… »
Zvezda otputovala u Bragu, detalj na majicama priziva sreću
Sportske.net 08.12.2021
Fudbaleri Crvene zvezde ukrcali su se u avion na aerodromu "Nikola Tesla" i zaputili ka Portugaliji gde ih sutra uveče čeka protiv Brage odlučujući meč za plasman u nokaut fazu Lige Evrope. Izabranicima Dejana Stankovića pobeda obezbeđuje prvo mesto i… »
Bivši štoper Brage poručuje: “Zvezda je moja velika ljubav, tako će biti dok ne umrem”
Vesti online 08.12.2021
S obzirom na to da je tri godine igrao za Bragu, a tamo stigao iz Superlige, sadašnji defanzivac Moreirensea Lazar Rosić bio je idealan sagovornik portugalskih medija pred dolazak Crvene zvezde! Rosić je od 2019. član Moreirensea, dok je u Srbiji igrao… »
Rosić otkriva: Zvezda je moja prva ljubav, tako će biti dok ne umrem
Mozzart sport 08.12.2021
"Sa pet ili šest godina sam već prvi put gledao derbi Zvezde i Partizana na stadionu. Najveći san je da igram tamo", kaže iskusni štoper. Nekadašnji prvotimac Radničkog iz Kragujevca, Vojvodine, Brage, a sadašnji igrač Moreirensea Lazar Rosić, otkrio je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Ogromni redovi pred studentskim štandovima, došao i veliki broj penzionera: Poznato koliko je potpisa prikupljeno samo na jednom štandu
Nova pre 13 minutajoš 55 povezanih
Do 18 časova na izborima na Kosovu glasalo 38.55 odsto glasača, najveća izlaznost na severu Kosova
Serbian News Media pre 8 minutajoš 58 povezanih
Poslednja želja Brižit Bardo: "Izabrala sam mesto gde ću biti sahranjena" FOTO
B92 pre 39 minutajoš 67 povezanih
Napadnut poslanik Ekološkog ustanka ispred "Ćacilenda" (VIDEO)
Moj Novi Sad pre 13 minutajoš 21 povezana