Повезане вести

Аустралијан опен без Серене Вилијамс

Аустралијан опен без Серене Вилијамс

Данас 08.12.2021
Чувена америчка тенисерка повлачење објаснила физичком неспремношћу. – На савет мог медицинског тима, одлучила сам да се повучем са Аустралијан опена. Ово никада није била лака одлука, али физички нисам спремна да се такмичим… »
Серена шокирала организаторе Аустралијан опена! Американка потврдила лошу вест: Није била лака одлука, али сам морала

Серена шокирала организаторе Аустралијан опена! Американка потврдила лошу вест: Није била лака одлука, али сам морала

Мондо 08.12.2021
Серена је донела тешку одлуку пред Мелбурн. Серена је донела тешку одлуку пред Мелбурн. Док се чека коначан одговор око учешћа Новака Ђоковића на Аустралијан опену стигла је лоша вест за организаторе у женској конкуренцији… »
Остаће 24. слем само сан: Серена Вилијамс не иде на Аустралијан опен

Остаће 24. слем само сан: Серена Вилијамс не иде на Аустралијан опен

Моззарт спорт 08.12.2021
Није играла још од Вимблдона. Најтрофејнија тенисерка света у Опен ери, Серена Вилијамс, стоји од зиме 2017. на збиру од 23 гренд слем трофеја. И од тада сања да освоји бар још један, да се изједначи са Маргарет Корт, која је са… »
Сви бринули о Новаку, а Серена отказала Аустралијан опен: Одлука није била лака

Сви бринули о Новаку, а Серена отказала Аустралијан опен: Одлука није била лака

Нова 08.12.2021
И док се читава планета бавила питањем да ли ће Новак Ђоковић играти на Аустралијан опену, јавност је изненадила одлука Серене Вилијамс да 2022. године не дође у Мелбурн. Иако није било много информација о здравственом стању… »
Серена Вилијамс отказала Аустралијан опен

Серена Вилијамс отказала Аустралијан опен

Вести онлине 08.12.2021
Седмострука шампионка првог гренд слема у сезони потврдила је да је неће бити на овогодишњем отвореном првенству Аустралије. Последњи турнир на ком је Вилијамс наступила био је Вимблдон, када је такмичење завршила због… »

Вести дана »