Повезане вести
Иван Карл: "Баљкова оставка није академски већ демагошко-медијски чин, који подстиче поделе и разлике"
Блиц 08.12.2021
Градски секретар за културу Иван Карл оценио је данас да оставка редитеља Јанка Баљка на места у телима где је ангажован као професор Факултета драмских уметности (ФДУ) није академски већ демагошко-медијски чин, који, како… »
ФДУ је предложио Сузану Васиљевић: Дарко Бајић: Морамо да размишљамо о оставци Баљка. Ја нећу поднети оставку - морам да се…
Блиц 08.12.2021
Дарко Бајић, прослављени редитељ и професор на ФДУ, изјавио је данас да је "одлично што је (Јанко) Баљак поднео оставку", али да он то неће учинити јер је, како је рекао, суштина у борби. Редитељ Јанко Баљак, такође професор… »
Иван Карл: Баљкова оставка је демагошко-медијски чин
Нова 08.12.2021
Градски секретар за културу Иван Карл оценио је да оставка редитеља Јанка Баљка на сва места у телима где је ангажован као професор Факултета драмских уметности (ФДУ), није академски већ демагошко-медијски чин, који, како каже… »
Баљак: Сузана Васиљевић озбиљна провокација, легитимисала прљаву пропаганду
Н1 Инфо 08.12.2021
"Ја сам могао да предвидим овај сценарио, због протеста и демократске јавности која је устала, све се убрзава, а власт ниша не препушта случају и тај мали Савет ФДУ њима постаје занимљив", каже редитељ Јанко Баљак, после… »
Вести дана »
Балканска конекција и свемоћни Харден сломили Далас након 2 продужетка: Богдановић одиграо меч сезоне!
Хот спорт пре 27 минутајош 19 повезаних
Србију данас чека леп јесењи дан Температура ће ићи и до 22 степена искористите викенд јер од понедељка се све мења
Дневник пре 1 сатјош 9 повезаних
Пао авион код аеродрома Биково, једна особа погинула, једна тешко повређена
Данас пре 9 сатијош 7 повезаних