Povezane vesti
Ivan Karl: "Baljkova ostavka nije akademski već demagoško-medijski čin, koji podstiče podele i razlike"
Blic 08.12.2021
Gradski sekretar za kulturu Ivan Karl ocenio je danas da ostavka reditelja Janka Baljka na mesta u telima gde je angažovan kao profesor Fakulteta dramskih umetnosti (FDU) nije akademski već demagoško-medijski čin, koji, kako kaže, podstiče podele i… »
FDU je predložio Suzanu Vasiljević: Darko Bajić: Moramo da razmišljamo o ostavci Baljka. Ja neću podneti ostavku - moram da se…
Blic 08.12.2021
Darko Bajić, proslavljeni reditelj i profesor na FDU, izjavio je danas da je "odlično što je (Janko) Baljak podneo ostavku", ali da on to neće učiniti jer je, kako je rekao, suština u borbi. Reditelj Janko Baljak, takođe profesor na FDU, podneo je… »
Ivan Karl: Baljkova ostavka je demagoško-medijski čin
Nova 08.12.2021
Gradski sekretar za kulturu Ivan Karl ocenio je da ostavka reditelja Janka Baljka na sva mesta u telima gde je angažovan kao profesor Fakulteta dramskih umetnosti (FDU), nije akademski već demagoško-medijski čin, koji, kako kaže, podstiče podele i… »
Baljak: Suzana Vasiljević ozbiljna provokacija, legitimisala prljavu propagandu
N1 Info 08.12.2021
"Ja sam mogao da predvidim ovaj scenario, zbog protesta i demokratske javnosti koja je ustala, sve se ubrzava, a vlast niša ne prepušta slučaju i taj mali Savet FDU njima postaje zanimljiv", kaže reditelj Janko Baljak, posle odluke Vlade Srbije da… »
Vesti dana »
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih
"Cilj mogu biti i Srbija i Mađarska": Bivši načelnik BIA: Pokušaj u Kanjiži nije mogao da se desi bez logističke podrške iz inostranstva
Blic pre 45 minutajoš 106 povezanih
Selektor Stevanović odredio spisak vaterpolista za kvalifikacioni turnir Svetskog kupa
Sportske.net pre 50 minutajoš 12 povezanih