Povezane vesti
U Hrvatskoj osude predsjednikovog relativiziranja genocida u Srebrenici
Slobodna Evropa 08.12.2021
Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića kojim relativizira genocid u Srebrenici izazvala je u Hrvatskoj uglavnom kritike. Hrvatski predsjednik kazao je kako u Srebrenici jest bio genocid, ali da onda za teže zločine treba izmisliti novi naziv… »
Baščaršija gubi podršku i u regionu: Kakve poruke predsednik Hrvatske šalje BiH
Blic 08.12.2021
Službeno Sarajevo, nažalost, ne postoji. Gospoda iz Baščaršije od svog naroda pokušava napraviti žrtvu veću nego što jeste. Ja kažem da je u Srebrenici bio genocid, ali onda za neke teže zločine moramo izmisliti novo ime. Reči su predsednika Republike… »
Džaferović: Milanović postaje beznadežan slučaj
RTV 08.12.2021
SARAJEVO - Bošnjački član Predsedništva BiH Šefik Džaferović je za hrvatskog predsednika Zorana Milanovića o Srebrenici rekao da "sve više postaje beznadežan slučaj", zbog, kako je naveo, sramnih i nedopustivih izjave o njemu i Srebrenici koje ne priliče… »
Džaferović: 'Milanović sve više postaje beznadežan slučaj'
Slobodna Evropa 08.12.2021
Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović sve više postaje beznadežan slučaj, izjavio je u Sarajevu član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović, u srijedu 8. decembra, komentarišući Milanovićeve izjave o genocidu u Srebrenici. "Već sam regirao i rekao… »
Vesti dana »
Potresna ispovest maloletnog sina Milomira Jaćimovića: “Policija je tukla mene i moje drugare iz škole! Ovog puta sa štrajkom idem do kraja”
Nova pre 11 minutajoš 43 povezane
Potpuno izgoreo soliter nekadašnjeg zagrebačkog lista Vjesnik
BBC News pre 26 minutajoš 59 povezanih
Vlada Srbije: Snabdevanje energentima i dalje stabilno, radi se na uvećanju državnih rezervi
Beta pre 26 minutajoš 20 povezanih
Deep Purple objavio nove datume mad in europe turneje - u Beogradskoj areni 10. oktobra 2026.
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih