Povezane vesti
Tepić: Usred Vojvodine mi pravimo gumare i još za to plaćamo subvencije
N1 Info 08.12.2021
Umesto da se novac za gumare u Zrenjaninu i Inđiji preusmeri privrednicima i poljoprivrednicima koji bi zaposlili više ljudi, mi ćemo tim novcem plaćati rad fabrike koja će trovati sve u svom okruženju, poručila je danas potpredsednica Stranke slobode i… »
Tepić u Inđiji: Subvencionišemo fabrike koje će nas trovati
Nova 08.12.2021
Umesto da se novac za gumare u Zrenjaninu i Inđiji preusmeri privrednicima i poljoprivrednicima koji bi zaposlili više ljudi, mi ćemo tim novcem plaćati rad fabrike koja će trovati sve u svom okruženju, rekla je danas potpredsednica Stranke slobode i… »
Vesti dana »

JTOK: Uhapšeno šest lica zbog pada nadstrešnice, među njima i bivši ministar Tomislav Momirović
Glas juga pre 20 minutajoš 153 povezane

Dodik: Nisam počinio nijedno krivično delo po zakonu, osuđen sam jer se nisam svideo Šmitu i ne prihvatam ga
N1 Info pre 30 minutajoš 51 povezana

Nove cene goriva u Srbiji i američke carine koje utiču na domaću privredu i globalna tržišta
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 41 povezana

SAD uvode nove carine na uvoz iz desetina zemalja, uključujući Srbiju, Kanadu i Severnu Makedoniju; Kosovo ukida carine na američku robu
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 64 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje uz stabilizaciju od utorka
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 37 povezanih