Повезане вести

Црн дан у Обреновцу, муж препознао тело на згаришту робне куће: Пронађена нестала радница Валентина

Црн дан у Обреновцу, муж препознао тело на згаришту робне куће: Пронађена нестала радница Валентина

Курир 09.12.2021
ОБРЕНОВАЦ - На згаришту у Обреновцу јутрос је пронађено једно тело, а како сазнајемо на лицу места, ради се о Валентини Л, радници изгореле кинеске робне куће. Да је то Валентинино тело препознао је њен супруг, који се са… »
"Нисам ни слутио да правим гроб свом детету": Језива игра судбине у Обреновцу, градио објекат у ком му је нестала ћерка!

"Нисам ни слутио да правим гроб свом детету": Језива игра судбине у Обреновцу, градио објекат у ком му је нестала ћерка!

Мондо 09.12.2021
Чланови Светланине породице свакаког дана долазе испред изгорелог објекта у Обреновцу и чекају да ватрогасци пронађу њено тело. Чланови Светланине породице свакаког дана долазе испред изгорелог објекта у Обреновцу и чекају да… »
Зар сам градио ћерки гроб? Отац Светлане Петровић из Обреновца кроз сузе каже - Да нађу макар кост, да кажу како је умрла, да…

Зар сам градио ћерки гроб? Отац Светлане Петровић из Обреновца кроз сузе каже - Да нађу макар кост, да кажу како је умрла, да…

Вечерње новости 08.12.2021
Фото: Новости Ето, то чекам, тако ће ми срцу бити макар мало лакше - очајан је Радомир Весић, отац Светлане Петровић која се од прошлог четвртка, када је у кинеској робној кући избио стравичан пожар, води као нестала. За породицу… »

Вести дана »