Повезане вести

ВИДЕО Грађани о 20 евра помоћи: То ми не треба, вратите ми пензију

ВИДЕО Грађани о 20 евра помоћи: То ми не треба, вратите ми пензију

Нова 09.12.2021
У овкиру пакета државне помоћи на рачуне 5.801.859 грађана легло је 20 евра. Београђани ће новац најчешће трошити на куповину основних животних намирница, а међу њима било је и оних који се за помоћ нису ни пријавили или им… »
Данас 20 евра добија још 1,7 милиона људи: Ако вам још није легла уплата ово би одмах требало да урадите

Данас 20 евра добија још 1,7 милиона људи: Ако вам још није легла уплата ово би одмах требало да урадите

Блиц 09.12.2021
Данас се наставља исплата 20 евра државне помоћи на рачуне грађана. У уторак је новац исплаћен свим пензионерима, корисницима социјалне помоћи и грађанима који издржавају затворску казну. Јуче је новац уплаћен на рачуне 2,3… »
Трећа срећа, данас је ваш дан! Ако нисте пензионер а јуче вам ништа није легло, 20€ на рачун данас стиже сигурно провера у 2…

Трећа срећа, данас је ваш дан! Ако нисте пензионер а јуче вам ништа није легло, 20€ на рачун данас стиже сигурно провера у 2…

Курир 09.12.2021
БЕОГРАД - Данас је трећи дан исплате државне помоћи у износу од 20 евра у динарској противвредности. Новац леже на рачуне грађана - аутоматски на оне који су се пролетос већ пријавили за исплату 30+30 евра државне помоћи у мају и… »
Још вам није легло 20 евра на рачун? Ево како да проверите јесте ли унели исправне податке (фото)

Још вам није легло 20 евра на рачун? Ево како да проверите јесте ли унели исправне податке (фото)

Мондо 09.12.2021
Јуче је новац добило 2.328.123 грађана. Јуче је новац добило 2.328.123 грађана. Исплата новчане помоћи грађанима у износу од 20 евра наставља се данас, а новац на својим рачунима може да очекује још 1.729.707 пунолетних грађана… »
Наставља се исплата 20 евра помоћи, ево како проверити да ли вам је легла уплата

Наставља се исплата 20 евра помоћи, ево како проверити да ли вам је легла уплата

Радио 021 09.12.2021
Исплата 20 евра државне помоћи за оне који су се пријавили наставља се данас. Данас ће тај новац лећи на рачуне 1.729.707 грађана. Двадесет евра ће добити укупно 5.801.759 грађана Србије, од чега је новопријављених 99.157… »
Наставља се исплата 20 евра: Данас новац леже на рачуне око 2 милиона грађана

Наставља се исплата 20 евра: Данас новац леже на рачуне око 2 милиона грађана

Нова 09.12.2021
Исплата новчане помоћи грађанима у износу од 20 евра наставља се данас, а новац на својим рачунима данас може да очекује 1.729.707 пунолетних грађана. Исплата 20 евра почела је у уторак, а први су на реду били пензионери. Јуче… »

Вести дана »