Povezane vesti
Očajničko upozorenje Ukrajine: Ako do invazije dođe, biće mnogo mrtvih Rusa
Kurir 09.12.2021
Šef diplomatije Ukrajine ocenio je da bi, u slučaju da Rusija pokrene invaziju na njegovu zemlju, mnogo Rusa poginulo, dok je šef oružanih snaga Britanije upozorio da bi invazija bila sukob kakav nije viđen u Evropi od Drugog svetskog rata. Ministar… »
Šef diplomatije Ukrajine: Ako dođe do rata, biće mnogo mrtvih ruskih vojnika
Nova 09.12.2021
Ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitro Kuleba izjavio je da bi mnogo ruskih vojnika poginulo ukoliko bi Rusija pokrenula invaziju na njegovu zemlju. „Oni (SAD i saveznici) mogu da udare na Rusiju ekonomski. Mi bismo se borili na zemlji. Žao mi je što… »
Ukrajinski ministar odbrane: "Ako Rusija krene, biće mnogo mrtvih ruskih vojnika"
Blic 09.12.2021
Ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitro Kuleba izjavio je da bi mnogo ruskih vojnika poginulo ukoliko bi Rusija pokrenula invaziju na njegovu zemlju. - Oni (SAD i saveznici) mogu da udare na Rusiju ekonomski. Mi bismo se borili na zemlji. Žao mi je što… »
Vesti dana »

Odluka o otkazima nastavnicama iz Srbobrana doneta, biće objavljena za tri dana
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Stiže letnja primena reda vožnje u GSP Evo kako će ove linije saobraćati od sutra
Kurir pre 4 satijoš 2 povezane

Viši sud poništio odluku GIK Zaječar: Opozicioni prigovori ponovo u razmatranju
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Temperatura neće padati ispod 32 stepena mesec dana! Još za vikend svežije, a onda kreće pakao, +38 već od nedelje
Blic pre 7 satijoš 1 povezana