Povezane vesti
Očajničko upozorenje Ukrajine: Ako do invazije dođe, biće mnogo mrtvih Rusa
Kurir 09.12.2021
Šef diplomatije Ukrajine ocenio je da bi, u slučaju da Rusija pokrene invaziju na njegovu zemlju, mnogo Rusa poginulo, dok je šef oružanih snaga Britanije upozorio da bi invazija bila sukob kakav nije viđen u Evropi od Drugog svetskog rata. Ministar… »
Šef diplomatije Ukrajine: Ako dođe do rata, biće mnogo mrtvih ruskih vojnika
Nova 09.12.2021
Ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitro Kuleba izjavio je da bi mnogo ruskih vojnika poginulo ukoliko bi Rusija pokrenula invaziju na njegovu zemlju. „Oni (SAD i saveznici) mogu da udare na Rusiju ekonomski. Mi bismo se borili na zemlji. Žao mi je što… »
Ukrajinski ministar odbrane: "Ako Rusija krene, biće mnogo mrtvih ruskih vojnika"
Blic 09.12.2021
Ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitro Kuleba izjavio je da bi mnogo ruskih vojnika poginulo ukoliko bi Rusija pokrenula invaziju na njegovu zemlju. - Oni (SAD i saveznici) mogu da udare na Rusiju ekonomski. Mi bismo se borili na zemlji. Žao mi je što… »
Vesti dana »

Tramp uoči sastanka sa kineskim pregovaračima: Blizu smo postizanja trgovinskog sporazuma sa Kinom
Blic pre 3 satajoš 7 povezanih

(Foto, video) prve slike sa mesta gde je voz izleteo iz šina: Najmanje troje mrtvih, više od 30 povređenih: Stravičnu nesreću u Nemačkoj izazvala oluja?!
Blic pre 3 satajoš 4 povezane

Srbi ostali bez Audija u Grčkoj, a onda otkrivena strašna tajna - evo šta lopovi zaista rade sa ukradenim vozilima
Blic pre 6 satijoš 1 povezana