Povezane vesti
Očajničko upozorenje Ukrajine: Ako do invazije dođe, biće mnogo mrtvih Rusa
Kurir 09.12.2021
Šef diplomatije Ukrajine ocenio je da bi, u slučaju da Rusija pokrene invaziju na njegovu zemlju, mnogo Rusa poginulo, dok je šef oružanih snaga Britanije upozorio da bi invazija bila sukob kakav nije viđen u Evropi od Drugog svetskog rata. Ministar… »
Šef diplomatije Ukrajine: Ako dođe do rata, biće mnogo mrtvih ruskih vojnika
Nova 09.12.2021
Ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitro Kuleba izjavio je da bi mnogo ruskih vojnika poginulo ukoliko bi Rusija pokrenula invaziju na njegovu zemlju. „Oni (SAD i saveznici) mogu da udare na Rusiju ekonomski. Mi bismo se borili na zemlji. Žao mi je što… »
Ukrajinski ministar odbrane: "Ako Rusija krene, biće mnogo mrtvih ruskih vojnika"
Blic 09.12.2021
Ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitro Kuleba izjavio je da bi mnogo ruskih vojnika poginulo ukoliko bi Rusija pokrenula invaziju na njegovu zemlju. - Oni (SAD i saveznici) mogu da udare na Rusiju ekonomski. Mi bismo se borili na zemlji. Žao mi je što… »
Vesti dana »

Od danas važi novi sistem ulaska u EU, MUP upozorava na duža zadržavanja na graničnim prelazima
Moj Novi Sad pre 33 minutajoš 64 povezane

Neka mi se javi ako se neko zamerio s njim..." Bosanac slomljen od bola progovorio o Bešliću: On je bio jedan, jedinstven... Bolni detalji
Kurir pre 38 minutajoš 21 povezana

SP (kval) - Novo čudo u Toršavnu, Farani i dalje mogu na Mundijal! Holandija brutalno ugasila nadu Finaca...
Sportske.net pre 3 minutajoš 144 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju: pretežno sunčano sa prolaznim naoblačenjem i stabilnim temperaturama
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 28 povezanih

Kinesko-američki trgovinski sukob: komunikacijski problemi i političke izjave
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 24 povezane