Povezane vesti
Ponoš: Ostanak u vrhu NS mi više nije prihvatljiv
Beta 09.12.2021
Potpredsednik Narodne stranke (NS) Zdravko Ponoš izjavio je da su se "desile neke stvari zbog kojih mu ostanak u vrhu NS više nije prihvatljiv". "Ima prostora da se čovek izrazi i pokuša da politički utiče snagom svoje reči i ugleda, a bez formalne… »
Ponoš: Ostanak u vrhu Narodne stranke mi više nije prihvatljiv
N1 Info 09.12.2021
Potpredsednik Narodne stranke (NS) Zdravko Ponoš izjavio je da su se "desile neke stvari zbog kojih mu ostanak u vrhu NS više nije prihvatljiv". „Ima prostora da se čovek izrazi i pokuša da politički utiče snagom svoje reči i ugleda, a bez formalne… »
Ponoš: Ostanak u vrhu NS mi više nije prihvatljiv
Radio sto plus 09.12.2021
„Ima prostora da se čovek izrazi i pokuša da politički utiče snagom svoje reči i ugleda, a bez formalne funkcije koja zahteva neprihvatljive kompromise“, rekao je Ponoš za Nedeljnik od četvrtka. On je, na pitanje o kandidaturi za predsednika Srbije… »
Ponoš: Moj ostanak u vrhu NS više nije prihvatljiv
Nova 09.12.2021
Potpredsednik Narodne stranke (NS) Zdravko Ponoš izjavio je da su se "desile neke stvari zbog kojih mu ostanak u vrhu NS više nije prihvatljiv". „Ima prostora da se čovek izrazi i pokuša da politički utiče snagom svoje reči i ugleda, a bez formalne… »
Vesti dana »

"Neka razmisle o tome"! Putin o pretnjama "tomahavkama": Ako se takvo oružje upotrebi za napad na Rusiju, odgovor će biti šokantan!
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih

Krunić utučen posle poraza od Brage: Treba sve da nas bude sramota
Euronews pre 7 minutajoš 36 povezanih

Medvedev: Trump je stao na stranu poludjele Europe. Ovo je čin rata
SEEbiz pre 32 minutajoš 56 povezanih

Kockarski skandal igra u korist Spliteru: Brazilac postaje prvi trener
Euronews pre 27 minutajoš 29 povezanih

Hiljade ljudi na maršu u Budimpešti podržalo Orbana, na rivalskom skupu hiljade podržale opoziciju
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih