Povezane vesti
Ponoš: Ostanak u vrhu NS mi više nije prihvatljiv
Beta 09.12.2021
Potpredsednik Narodne stranke (NS) Zdravko Ponoš izjavio je da su se "desile neke stvari zbog kojih mu ostanak u vrhu NS više nije prihvatljiv". "Ima prostora da se čovek izrazi i pokuša da politički utiče snagom svoje reči i ugleda, a bez formalne… »
Ponoš: Ostanak u vrhu Narodne stranke mi više nije prihvatljiv
N1 Info 09.12.2021
Potpredsednik Narodne stranke (NS) Zdravko Ponoš izjavio je da su se "desile neke stvari zbog kojih mu ostanak u vrhu NS više nije prihvatljiv". „Ima prostora da se čovek izrazi i pokuša da politički utiče snagom svoje reči i ugleda, a bez formalne… »
Ponoš: Ostanak u vrhu NS mi više nije prihvatljiv
Radio sto plus 09.12.2021
„Ima prostora da se čovek izrazi i pokuša da politički utiče snagom svoje reči i ugleda, a bez formalne funkcije koja zahteva neprihvatljive kompromise“, rekao je Ponoš za Nedeljnik od četvrtka. On je, na pitanje o kandidaturi za predsednika Srbije… »
Ponoš: Moj ostanak u vrhu NS više nije prihvatljiv
Nova 09.12.2021
Potpredsednik Narodne stranke (NS) Zdravko Ponoš izjavio je da su se "desile neke stvari zbog kojih mu ostanak u vrhu NS više nije prihvatljiv". „Ima prostora da se čovek izrazi i pokuša da politički utiče snagom svoje reči i ugleda, a bez formalne… »
Vesti dana »
Ovog jutra u saobraćaju poginulo troje mladih, MUP apeluje da se vozi pažljivo
Vreme pre 1 satjoš 27 povezanih
Putin i Tramp razgovarali telefonom o Ukrajini, Bliskom istoku i bilateralnim odnosima
NIN pre 31 minutajoš 37 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Pravo u centar pre 1 satjoš 26 povezanih
Zelenski pozvao Putina u Konstantinovku, Kremlj odgovorio pozivom u Moskvu: Tramp i SAD ponovo u centru diplomatije
NIN pre 1 satjoš 22 povezane
"Francuska deca imaju sve, a naša imaju glad, siromaštvo, nepravdu..."
B92 pre 17 minutajoš 36 povezanih