Povezane vesti
Ameli Morezmo novi direktor Rolan Garosa
Politika 09.12.2021
PARIZ – Dvostruka grend slem šampionka Francuskinja Ameli Morezmo imenovana je danas za novog direktora pariskog teniskog turnira Rolan Garosa. Morezmo je preuzela posao koji je do sada obavljao Gi Forže i prva je žena na toj direktorskoj funkciji… »
Nova era na grend slemu, ona će odlučivati o svemu: Bila prva na svetu, mučila se u Parizu, a sada će biti glavna!
Mondo 09.12.2021
Velike promene na čelu drugog grend slema sezone. Velike promene na čelu drugog grend slema sezone. Nakon što je Rolan Garos sve šokirao objavom da će posle skoro decenije rada na poziciji direktora Gi Forže napustiti to mesto sada je objavljeno i… »
Sportski žurnal 09.12.2021
Morezmo je na ovu funakciju imenovana dva dana nakon što je Gi Forže podneo ostavku. Proslavljena francuska teniserka Ameli Morezmo nova je direktorka Rolan Garosa, objavili su iz uprave turnira na društvenim mrežama. Morezmo je prva dama koja će… »
Rolan Garos dobio direktorku prvi put u istoriji
Nova 09.12.2021
Proslavljena francuska teniserka Ameli Morezmo nova je direktorka Rolan Garosa, objavili su iz uprave turnira na društvenim mrežama. Morezmo je prva dama koja će voditi grend slem turnir na šljaci, a na ovu funkciju došla je umesto Gija Foržea… »
N1 Info 09.12.2021
Ameli Morezmo imenovana je u četvrtak za novog direktora Rolan Garosa. Nekadašnja teniserka prva je žena na funkciji direktora Rolan Garosa. „Veoma sam ponosna što sam postala deo ovog tima. Prihvatila sam ulogu direktora turnira, jasno mi je da je… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 3 satajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 4 satijoš 2 povezane