Повезане вести

Амели Морезмо нови директор Ролан Гароса

Политика 09.12.2021
ПАРИЗ – Двострука гренд слем шампионка Францускиња Амели Морезмо именована је данас за новог директора париског тениског турнира Ролан Гароса. Морезмо је преузела посао који је до сада обављао Ги Форже и прва је жена на тој… »
Нова ера на гренд слему, она ће одлучивати о свему: Била прва на свету, мучила се у Паризу, а сада ће бити главна!

Нова ера на гренд слему, она ће одлучивати о свему: Била прва на свету, мучила се у Паризу, а сада ће бити главна!

Мондо 09.12.2021
Велике промене на челу другог гренд слема сезоне. Велике промене на челу другог гренд слема сезоне. Након што је Ролан Гарос све шокирао објавом да ће после скоро деценије рада на позицији директора Ги Форже напустити то место… »

Спортски журнал 09.12.2021
Морезмо је на ову фунакцију именована два дана након што је Ги Форже поднео оставку. Прослављена француска тенисерка Амели Морезмо нова је директорка Ролан Гароса, објавили су из управе турнира на друштвеним мрежама. Морезмо је… »
Ролан Гарос добио директорку први пут у историји

Ролан Гарос добио директорку први пут у историји

Нова 09.12.2021
Прослављена француска тенисерка Амели Морезмо нова је директорка Ролан Гароса, објавили су из управе турнира на друштвеним мрежама. Морезмо је прва дама која ће водити гренд слем турнир на шљаци, а на ову функцију дошла је… »

Н1 Инфо 09.12.2021
Амели Морезмо именована је у четвртак за новог директора Ролан Гароса. Некадашња тенисерка прва је жена на функцији директора Ролан Гароса. „Веома сам поносна што сам постала део овог тима. Прихватила сам улогу директора… »

Вести дана »