Povezane vesti
UEFA, sram vas bilo, nećemo da igramo! Promenili pravilo da udovolje Englezima - odložena utakmica će napraviti haos!
Mondo 09.12.2021
Totenhem je uspeo da od UEFA dobije ono što im je odgovaralo i mogli bi da budu u povlašćenoj situaciji pred meč koji odlučuje hoće li nastaviti takmičenje i u prolećnoj fazi Konferencijske lige. Totenhem je uspeo da od UEFA dobije ono što im je… »
Odloženo - totenhem nema dovoljno igrača za utakmicu: Haos u engleskom timu, Konte ostao bez pola ekipe!
Mondo 09.12.2021
Veliki problem za italijanskog trenera, a ovo neće biti jedina njihova odložena utakmica. Moraće da pomeraju i prvenstvene mečeve... Veliki problem za italijanskog trenera, a ovo neće biti jedina njihova odložena utakmica. Moraće da pomeraju i… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 2 satajoš 9 povezanih

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 2 satajoš 5 povezanih

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 2 satajoš 1 povezana

"Prehlada na moru može doneti više koristi nego štete": Dr Milićević savetuje gde ne treba voditi decu pre letovanja
Blic pre 5 satijoš 1 povezana