Povezane vesti

"Morala sam da ga ubijem" - majka zadavila sina (2), pa se bacila sa 4. Sprata! Skočila kroz prozor zbog jezivog razloga

"Morala sam da ga ubijem" - majka zadavila sina (2), pa se bacila sa 4. Sprata! Skočila kroz prozor zbog jezivog razloga

Mondo 09.12.2021
Jezivi incident se dogodio 8. decembra u višespratnici u ulici Akademika Pavlova, u Harkovu. Jezivi incident se dogodio 8. decembra u višespratnici u ulici Akademika Pavlova, u Harkovu. Jedna žena (36) u Harkovu je skočila kroz prozor sa 4. sprata… »
Morala sam da ga ubijem Zadavila sina (2), pa se bacila sa 4. sprata, ali je preživela pad

Morala sam da ga ubijem Zadavila sina (2), pa se bacila sa 4. sprata, ali je preživela pad

Kurir 09.12.2021
Neimenova žena (36) koja se bacila sa 4. sprata zgrade u Harkovu, nakon što je u sredu zadavila svog dvogodišnjeg sina, objasnila je policiji zašto je ubila dete, a potom pokušala i sebi da oduzme život. Žena, koja je preživela pad sa velike… »
Majka iz pakla: Sinu (2) vezala kaiš oko vrata i zadavila ga - a potom se bacila sa zgrade i preživela

Majka iz pakla: Sinu (2) vezala kaiš oko vrata i zadavila ga - a potom se bacila sa zgrade i preživela

Srbija danas 09.12.2021
Samohrana majka otkrila zašto je ubila sina. Neimenova žena (36) koja se bacila sa 4. sprata zgrade u Harkovu, nakon što je u sredu zadavila svog dvogodišnjeg sina, objasnila je policiji zašto je ubila dete, a potom pokušala i sebi da oduzme život… »

Vesti dana »