Повезане вести
Морала сам да га убијем Задавила сина (2), па се бацила са 4. спрата, али је преживела пад
Курир 09.12.2021
Неименова жена (36) која се бацила са 4. спрата зграде у Харкову, након што је у среду задавила свог двогодишњег сина, објаснила је полицији зашто је убила дете, а потом покушала и себи да одузме живот. Жена, која је преживела… »
"Морала сам да га убијем" - мајка задавила сина (2), па се бацила са 4. Спрата! Скочила кроз прозор због језивог разлога
Мондо 09.12.2021
Језиви инцидент се догодио 8. децембра у вишеспратници у улици Академика Павлова, у Харкову. Језиви инцидент се догодио 8. децембра у вишеспратници у улици Академика Павлова, у Харкову. Једна жена (36) у Харкову је скочила кроз… »
Мајка из пакла: Сину (2) везала каиш око врата и задавила га - а потом се бацила са зграде и преживела
Србија данас 09.12.2021
Самохрана мајка открила зашто је убила сина. Неименова жена (36) која се бацила са 4. спрата зграде у Харкову, након што је у среду задавила свог двогодишњег сина, објаснила је полицији зашто је убила дете, а потом покушала и… »
Вести дана »
Премијер Црне Горе реаговао на предлог Вучића: "Ми вас чекамо у ЕУ од 2028, пожурите"
Радио 021 пре 1 сатјош 7 повезаних
Пензионерка покошена на пешачком прелазу у Нишу! Рођака настрадале описала трагедију: Ишла је да подигне паре, а онда се унука јавила плачући... (фото)
Курир пре 30 минутајош 9 повезаних
Тендери за радове на Железничкој станици у Новом Саду: Могуће су компликације
Радио 021 пре 25 минутајош 1 повезана