Повезане вести
Огласио се Бака Прасе поводом смрти јутјуберке Кике Ђукић ФОТО
Нова 09.12.2021
Јутјуберка Кристина Кика Ђукић преминула је синоћ у Београду, а сада се огласио Бака Прасе на свом Инстаграм профилу. “За ово дешавање сам сазнао међу првима јер су њени пријатељи мене звали и рекли ми да ће ме јавно подржати… »
Зна и како и зашто је извршила самоубиство! Огласио се Бака Прасе - међу првима је сазнао за Кикину смрт!
Мондо 09.12.2021
Јутјубер објавио пост на Инстаграму поводом самоубиства Кристине Кике Ђукић. Јутјубер објавио пост на Инстаграму поводом самоубиства Кристине Кике Ђукић Јутјубер Бака Прасе огласио се поводом смрти Кристине Кике Ђукић с којом је… »
Ова порука ме САД много више боли: Кикин колега објавио преписку након трагедије - "Извини што нисам био довољан"
Мондо 09.12.2021
На Инстаграму је процурила преписка Кристине Кике Ђукић са познатим колегом, која је многе растужила. На Инстаграму је процурила преписка Кристине Кике Ђукић са познатим колегом, која је многе растужила. Српски јутјубер Милош… »
Испливала преписка преминуле кике (22) са нашим јутјубером: Кимија обузела туга, извинио јој се за ово (фото)
Курир 09.12.2021
Српски јутјубер Милош Костић познат као Кими огласио се на свом Инстаграм профилу након што је сазнао да је његова колегиница Кристина Кика Ђукић извршила самоубиство. Наиме, Кими није желео много да коментарише, али је потом… »
Вести дана »
Решење за НИС мора бити пронађено до 15. јануара, три сценарија на столу
РТС пре 8 минутајош 1 повезана
Ово је нови курс евра: По овим вредностима мењачнице продају валуте
Мондо пре 2 минутајош 1 повезана