Povezane vesti
Nakon šest godina samoće Mina Kostić ponovo srećna: Konačno sam svoju ljubav dala nekome ko me nikad nije razočarao i prodao!…
Kurir 10.12.2021
Pevačica Mina Kostić više puta je isticala da je imala veoma teško detinjstvo što se odrazilo na njene pogrešne izbore kada su muškarci u pitanju. Bila je u braku sa pevačem Igorom Kostićem sa kojim ima ćerku Anastasiju. - Moram da otkrijem jednu istinu… »
Nije bila zaljubljena čitavu deceniju! Nina Badrić zaintrigirala region ljubavnim statusom: Radije ću živeti sama nego bilo s…
Kurir 10.12.2021
Pevačica Nina Badrić važi za jednu od najlepših pevačica u regionu, a ono što sve intrigira jeste njen ljubavni život. Iako malo govori u javnosti o privatnim stvarima, pevačica je nedavno priznala da čak 10 punih godina nije bila zaljubljena, a sada je… »
Nina Badrić: Volela bih da dođe vreme kada za nastup možeš uzeti 100.000 evra
Nova 10.12.2021
„Hvala Bogu da ćemo za Novu godinu biti radno jer prošlu godinu smo svi odsjedili u svojim kućama. 30. sam na trgu u Budvi u Crnoj Gori, a 31. sam na svoje veliko veselje u Brčkom na trgu“, rekla je pevačica za „In Magazin“. Osvrnula se i na priče o tome… »
Nina Badrić: Radije ću živeti sama nego sa bilo kim
Nova 10.12.2021
Pevačica Nina Badrić otkrila je zašto joj status slobodne žene ne pada teško. Pevačica se osvrnula na priče o tome kako muzičari zarađuju neverovatne iznose u najluđoj noći. „Puno je medijskih kalkulacija i puno je medijskih neistina oko honorara jer se… »
Vesti dana »

Tramp: Znamo gde se krije Ajatolah Hamnei, tražimo bezuslovnu predaju Irana
Danas pre 10 satijoš 7 povezanih

Ukrajina traži hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN: Eskalacija ruskih udara na Kijev ne sme proći neopaženo
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Ovako izgledaju testovi na maloj maturi: Pogledajte spisak svih zadataka za poslednje četiri godine
Blic pre 48 minutajoš 1 povezana