Povezane vesti
Ovo su stvari koje prave razliku: Evo kako radi Vučić, a kako su radili pre njega (video)
Srbija danas 10.12.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je polaganju kamena temeljca za igradnju japanske fabrike električnih motora Nidek. Predsednik je istakao da je u Novom Sadu otvorio osam novih fabrika. - Ja sam ponosan na rezultate, ponosan sam na to da… »
Počinje gradnja fabrike električnih motora Nidek u Novom Sadu (VIDEO)
RTV 10.12.2021
NOVI SAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Novom Sadu, na svečanosti povodom izgradnje fabrike Nidek, da se 2022. navršava 140 godina diplomatskih odnosa Srbije i Japana, a da japanske investicije govore koliko je koraka napravljeno… »
Vesti dana »
„Ovo je priča o sistemu koji dozvoljava da kritika postane pretnja po život“: Vidić se oglasio nakon saznanja KRIK-a da je Slaviša Kokeza želeo da mu ugrozi bezbednost
Danas pre 2 satajoš 42 povezane
Srbiju u maju posetilo skoro pola miliona turista - raste broj posetilaca, najbrojniji gosti iz Turske i Rusije
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 46 povezanih
Ne, Terazije nisu dobile ime po kantaru: "Ljudi koji donose odluke nedovoljno poznaju istoriju"
N1 Info pre 3 satajoš 31 povezana
Kod dama bez iznenađenja: Ribakina i Mertens u drugom kolu Vimbldona, poraz Badose
Kurir pre 31 minutajoš 49 povezanih