Povezane vesti
Vučević: Ovo će biti najbolja "Nidekova" fabrika na svetu za proizvodnju elektromotora za vozila na električni pogon
Srbija danas 10.12.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je polaganju kamena temeljca za fabriku japanske kompanije NIDEK. - Ići brzo znači ići sporo bez prekidanja", glasi poznata japanska poslovica i, u skladu sa ovom japanskom mudrošću, mi u Novom Sadu… »
Vučević: Ovo će biti najbolja "Nidekova" fabrika na svetu za proizvodnju elektromotora za vozila na električni pogon
Kurir 10.12.2021
"Ići brzo znači ići sporo bez prekidanja", glasi poznata japanska poslovica i, u skladu sa ovom japanskom mudrošću, mi u Novom Sadu idemo izuzetnom brzinom napred jer kod nas nema stajanja, nema čekanja, gotovo svaki mesec se nove velike stvari dešavaju… »
Večernje novosti 10.12.2021
Foto: Instagram printscreen/milosvucevic_gradonacelnik - U društvu predsednika Aleksandra Vučića, njegove ekselencije ambasadora Japana Takahiko Kacumate i gospodina Šingo Cuđija, predstavnika "Nideka" položili smo kamen temeljac za buduću fabriku ovog… »
Vesti dana »
Premijer Grenlanda: Vojna operacija malo verovatna, ali moramo biti spremni
N1 Info pre 38 minutajoš 33 povezane
Uživo Forum u Davosu: Evropski parlament zamrznuo ratifikaciju trgovinskog sporazuma EU-SAD posle Trampovih pretnji
Euronews pre 53 minutajoš 56 povezanih
Tramp ucenjuje Makrona: Ako ne uđe u moj Odbor za mir, dobija carine od 200 odsto na vino i šampanjac
Radio 021 pre 4 satijoš 23 povezane
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
N1 Info pre 4 satijoš 6 povezanih
Spasioci uz pomoć teške mehanizacije tragaju za nestalima u železničkoj nesreći u Španiji
N1 Info pre 3 satajoš 26 povezanih