Повезане вести

Бивши играч Звезде хоће полиграф, обратио се и Вучићу: У МУП-у раде курсаџије

Бивши играч Звезде хоће полиграф, обратио се и Вучићу: У МУП-у раде курсаџије

Нова 10.12.2021
Видак Братић, српски фудбалски тренер, одговорио је на саопштење МУП-а у изјави за Нова.рс. Видак Братић, некадашњи фудбалер и дугогодишњи тренерски сарадник Ненада Лалатовића, доживео је највећу животну непријатност у… »
МУП се огласио поводом хапшења бившег фудбалера звезде: ‘Вређао и претио!’

МУП се огласио поводом хапшења бившег фудбалера звезде: ‘Вређао и претио!’

Хот спорт 10.12.2021
Није се дуго чекало на одговор МУП-а. Некадашњи фудбалер Црвене звезде, а сада успешан тренер Видак Братић нашао се у центру пажње, након што је ухапшен на Звездари. Јавно се жалио на рад полицијских службеника, а убрзо је МУП… »
Полиција објаснила зашто је привела бившег играча Звезде, поднета пријава

Полиција објаснила зашто је привела бившег играча Звезде, поднета пријава

Нова 10.12.2021
Видак Братић, некадашњи фудбалер и дугогодишњи тренерски сарадник Ненада Лалатовића, доживео је највећу животну непријатност у Београду. За Нова.рс открио је да га је интервентна полиција зауставила, малтретирала и чак му… »
Бившег тренера и играча Војводине напала полиција: "Ударали су ме ногама у плексус, одузели ми ауто"

Бившег тренера и играча Војводине напала полиција: "Ударали су ме ногама у плексус, одузели ми ауто"

Радио 021 10.12.2021
Бивши играч и помоћни тренер Војводине Видак Братић тврди да је га интервентна полиција у Београду зауставила, малтретирала и да му је одузела аутомобил. Како је дугогодишњи сарадник Ненада Лалатовића испричао за портал Нова.рс… »
„Психофизичко насиље над Братићем и класична репресија полиције, тужићемо све“

„Психофизичко насиље над Братићем и класична репресија полиције, тужићемо све“

Нова 10.12.2021
Видак Братић, некадашњи фудбалер и дугогодишњи тренерски сарадник Ненада Лалатовића, доживео је највећу животну непријатност у Београду, због чега је ангажовао адвоката. За Нова.рс, Братић је рекао да га је интервентна полиција… »
Бившег играча Звезде напала полиција: Тукли су ме, ставили лисице и отели ауто

Бившег играча Звезде напала полиција: Тукли су ме, ставили лисице и отели ауто

Нова 10.12.2021
Видак Братић, некадашњи фудбалер и дугогодишњи тренерски сарадник Ненада Лалатовића, доживео је највећу животну непријатност у Београду. За Нова.рс, Братић је рекао да га је интервентна полиција зауставила, малтретирала и… »

Вести дана »