Povezane vesti

Bivši igrač Zvezde hoće poligraf, obratio se i Vučiću: U MUP-u rade kursadžije

Bivši igrač Zvezde hoće poligraf, obratio se i Vučiću: U MUP-u rade kursadžije

Nova 10.12.2021
Vidak Bratić, srpski fudbalski trener, odgovorio je na saopštenje MUP-a u izjavi za Nova.rs. Vidak Bratić, nekadašnji fudbaler i dugogodišnji trenerski saradnik Nenada Lalatovića, doživeo je najveću životnu neprijatnost u Beogradu. Za Nova.rs otkrio je… »
MUP se oglasio povodom hapšenja bivšeg fudbalera zvezde: ‘Vređao i pretio!’

MUP se oglasio povodom hapšenja bivšeg fudbalera zvezde: ‘Vređao i pretio!’

Hot sport 10.12.2021
Nije se dugo čekalo na odgovor MUP-a. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada uspešan trener Vidak Bratić našao se u centru pažnje, nakon što je uhapšen na Zvezdari. Javno se žalio na rad policijskih službenika, a ubrzo je MUP izdao saopštenje tim… »
Policija objasnila zašto je privela bivšeg igrača Zvezde, podneta prijava

Policija objasnila zašto je privela bivšeg igrača Zvezde, podneta prijava

Nova 10.12.2021
Vidak Bratić, nekadašnji fudbaler i dugogodišnji trenerski saradnik Nenada Lalatovića, doživeo je najveću životnu neprijatnost u Beogradu. Za Nova.rs otkrio je da ga je interventna policija zaustavila, maltretirala i čak mu oduzela automobil za koji… »
Bivšeg trenera i igrača Vojvodine napala policija: "Udarali su me nogama u pleksus, oduzeli mi auto"

Bivšeg trenera i igrača Vojvodine napala policija: "Udarali su me nogama u pleksus, oduzeli mi auto"

Radio 021 10.12.2021
Bivši igrač i pomoćni trener Vojvodine Vidak Bratić tvrdi da je ga interventna policija u Beogradu zaustavila, maltretirala i da mu je oduzela automobil. Kako je dugogodišnji saradnik Nenada Lalatovića ispričao za portal Nova.rs, policija mu je oduzela… »
„Psihofizičko nasilje nad Bratićem i klasična represija policije, tužićemo sve“

„Psihofizičko nasilje nad Bratićem i klasična represija policije, tužićemo sve“

Nova 10.12.2021
Vidak Bratić, nekadašnji fudbaler i dugogodišnji trenerski saradnik Nenada Lalatovića, doživeo je najveću životnu neprijatnost u Beogradu, zbog čega je angažovao advokata. Za Nova.rs, Bratić je rekao da ga je interventna policija zaustavila, maltretirala… »
Bivšeg igrača Zvezde napala policija: Tukli su me, stavili lisice i oteli auto

Bivšeg igrača Zvezde napala policija: Tukli su me, stavili lisice i oteli auto

Nova 10.12.2021
Vidak Bratić, nekadašnji fudbaler i dugogodišnji trenerski saradnik Nenada Lalatovića, doživeo je najveću životnu neprijatnost u Beogradu. Za Nova.rs, Bratić je rekao da ga je interventna policija zaustavila, maltretirala i oduzela mu auto za koji ima… »

Vesti dana »

Vremenska prognoza 9. februar 2026.

Vremenska prognoza 9. februar 2026.

RTS pre 44 minutajoš 31 povezana
Amerikanci se oglasili: Evo u kakvom je stanju Lindzi Von

Amerikanci se oglasili: Evo u kakvom je stanju Lindzi Von

Večernje novosti pre 49 minutajoš 70 povezanih
MUP Srbije upozorava na novi vid internet prevare

MUP Srbije upozorava na novi vid internet prevare

Vesti online pre 6 satijoš 26 povezanih
U Japanu počeli vanredni parlamentarni izbori

U Japanu počeli vanredni parlamentarni izbori