Повезане вести
Радојичић пред Вождовац: Да одиграмо у складу са потребама
Спортски журнал 10.12.2021
Тренер Новог Пазара Драган Радојичић рекао је да његова екипа против Вождовца мора да одигра без калкулација и у складу са потребама и да верује да ће у тешком мечу то да донесе жељени резултат. – Сигуран сам да ћемо… »
Џерард против свог ливерпула: Разумем "буку" око меча, али желим само да Астон Вила оствари добар резултат
Вечерње новости 10.12.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/МАРТИН ДИВИСЕК Свестан је легендарни фудбалер "црвених" зашто се пред овај меч доста прича о дуелу на "Енфилду". - Заиста поштујем и разумем сву 'буку' која се ствара око утакмице, из јасних разлога. За мене је… »
Џерард се враћа на Енфилд: Сви су узбуђени, а ја…
Вести онлине 10.12.2021
Стивен Џерард вратиће се на Енфилд овог викенда. Али са жељом да његова Астон Вила савлада Ливерпул у мечу 16. кола Премијер лиге. Легендарни Стиви Џи вратиће се на место успеха, али овога пута као менаџер клуба из… »
Штопер Чукаричког признао: Добили смо велику шансу због Звезде и Партизана
Моззарт спорт 10.12.2021
„Имамо озбиљну прилику да оне тамо сезоне играмо Лигу Конференције“, поручио Стефан Шапић. Фудбалер Чукаричког Стефан Шапић рекао је данас да очекује тврду утакмицу против Радничког из Ниша, као и да се нада да ће његова екипа… »
Успех "вечитих" прилика и за Чукарички!
Спортске.нет 10.12.2021
Фудбалер Чукаричког Стефан Шапић рекао је данас да очекује тврду утакмицу против Радничког из Ниша, као и да се нада да ће његова екипа још један меч завршити без примљеног гола. "Сигурно је да очекујем тврду утакмицу, по… »
Вести дана »

Настављају се повремене блокаде неколико локација у Београду и у више места у Србији
Политика пре 17 минутајош 40 повезаних

БЛОГ УЖИВО Хапшења у Београду и Нишу, приведени и гимназијалци: Грађани испред полицијских станица траже пуштање сабораца, покушај гажења људи на Мосту слободе
Нова пре 22 минутајош 25 повезаних

(Видео) "лези доле кад кажем!" Погледајте како је ухапшен осумњичени (28) за брутално убиство бизнисмена у Лазаревцу: Полиција му упала у породични дом!
Курир пре 1 сатјош 46 повезаних

ФОТО: У току блокаде широм Новог Сада, возач колима прешао преко бицикла на Булевару Европе
Радио 021 пре 32 минутајош 33 повезане