Povezane vesti
Ceca otkrila ko je kupio stan u kom Anastasija živi i potkačila Milija: Na estradu sam kročila kada se on igrao u pesku!
Mondo 10.12.2021
Svetlana Ceca Ražnatović ispričala je ko je kupio luksuzan stan u koji se njena ćerka Anastasija preselila, ali i potkačila Aleklsandra Milića Milija. Svetlana Ceca Ražnatović ispričala je ko je kupio luksuzan stan u koji se njena ćerka Anastasija… »
Ceca otkrila ko je kupio luks stan u koji se anastasija preselila! Ražnatovićka potkačila Milija: Ima pamćenje zlatne ribice!…
Kurir 10.12.2021
Pevačica Ceca Ražnatović uhvaćena je na aerodromu, pred polazak na nastup u Crnoj Gori. - Mi smo prolongirali ovaj koncert za današnji datum zbog mera koje su bile uvedene kod njih. Ali, Bogu hvala, evo održaće se, na moje veliko zadovoljstvo i sreću. I… »
Vesti dana »
Pored carina, Tramp pominje i "druge alate" za Grenland, za Iran "ne zna" da li je vojna intervencija na stolu
N1 Info pre 15 minutajoš 32 povezane
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
N1 Info pre 8 satijoš 6 povezanih
Penjaroja ''probio led'' u Minhenu, Partizan se probudio i pobegao sa dna tabele!
Sportske.net pre 40 minutajoš 35 povezanih