Povezane vesti
Ceca otkrila ko je kupio stan u kom Anastasija živi i potkačila Milija: Na estradu sam kročila kada se on igrao u pesku!
Mondo 10.12.2021
Svetlana Ceca Ražnatović ispričala je ko je kupio luksuzan stan u koji se njena ćerka Anastasija preselila, ali i potkačila Aleklsandra Milića Milija. Svetlana Ceca Ražnatović ispričala je ko je kupio luksuzan stan u koji se njena ćerka Anastasija… »
Ceca otkrila ko je kupio luks stan u koji se anastasija preselila! Ražnatovićka potkačila Milija: Ima pamćenje zlatne ribice!…
Kurir 10.12.2021
Pevačica Ceca Ražnatović uhvaćena je na aerodromu, pred polazak na nastup u Crnoj Gori. - Mi smo prolongirali ovaj koncert za današnji datum zbog mera koje su bile uvedene kod njih. Ali, Bogu hvala, evo održaće se, na moje veliko zadovoljstvo i sreću. I… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi najavili naredni veliki protest u Beogradu za 28. jun - Vidovdan
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih

Akademski plenum: Vlastima bitan privid obrazovanja, ispada da ispiti mogu biti i van fakulteta
Beta pre 7 satijoš 14 povezanih

Hitno se oglasilo ministarstvo spoljnih poslova Izdato je upozorenje za građane Srbije nakon eskalacije sukoba Izraela i Irana!
Kurir pre 4 satijoš 29 povezanih

Došla u Beograd i pravac na venčanje: Anastasija Ražnatović se snimila na ovom mestu: Blista od sreće, ovo je važan dan (foto)
Blic pre 2 satajoš 15 povezanih