Povezane vesti
Započet proces vraćanja nadležnosti sa BiH
Politika 11.12.2021
Od našeg stalnog dopisnika Banjaluka – „Dejton je napravio BiH kao praznu ljušturu, a kasnije je to pokušavano da se napravi od Republike Srpske. Dejtonski sporazum je entitetima dao život i mi taj život hoćemo nazad”, rekao je srpski član Predsedništva… »
Kovačević: Republika Srpska i njena skupština – ustavobranioci
RTV 11.12.2021
BANJALUKA - Republika Srpska je na sednici Narodne skupštine o vraćanju nadležnosti napravila istorijski i gigantski korak na putu povratka u ustavne okvire onoga što je dobila 1995. godine, ocenio je danas Radovan Kovačević, savetnik srpskog člana… »
Dan d: Dodik: Bosna će se raspasti, a Srpska krenuti ka izlazu!
Kurir 11.12.2021
Dajte da iskoristimo ovaj trenutak da utvrdimo šta BiH treba da radi, a šta ne. Ona ide u pravcu koji je za RS neprihvatljiv. Građani treba da se izjasne na referendumu, rekao je on na posebnoj sednici Skupštine o vraćanju nadležnosti tom entitetu… »
Hoćemo nazad ono što nam daje "dejton": Posebna sednica Narodne skupštine o vraćanju nadležnosti sa nivoa BiH na Srpsku
Večernje novosti 10.12.2021
Foto D. Gavrić Tu snažnu poruku poslao je u petak srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, na posebnoj sednici Narodne skupštine RS, pozivajući poslanike da se okupe oko ključnog cilja - povratka nadležnosti koje su Banjaluci otete nametnutim… »
Vesti dana »
Napadač na Trampovoj večeri 31-godišnji Kol Tomas Alen iz Los Anđelesa
Beta pre 34 minutajoš 82 povezane
(VIDEO) Uhapšen osumnjičeni za pucnjavu na godišnjoj večeri izveštača iz Bele kuće, pogođen radnik obezbeđenja, Tramp evakuisan
N1 Info pre 34 minutajoš 82 povezane
Vremenska prognoza za nedelju, 26. april: Sunčano i vetrovito sa prolaznim naoblačenjem
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
"Video sam da mi prilazi neko veliki kao pakao": Igrač Minesote provocirao, pa dobio Jokićevu lekciju
Mondo pre 59 minutajoš 76 povezanih